Page 4 of 4

Posted: Wed Dec 20, 2006 11:18 pm
by nvidia
DJCharge wrote:Ако страницата се рефрешне докато пишеш, няма да се налага да почваш отначало. :x :)
Оуп.

Не се сетих за такова решение.
Може да опита и да каже какво е станало.

Posted: Thu Dec 21, 2006 5:03 pm
by astor
направих го и пак исчезва

Posted: Thu Dec 21, 2006 7:27 pm
by DJCharge
Ако си го направил както трябва, няма как да не стане.. я дай линк да видим!?

Posted: Thu Dec 21, 2006 7:39 pm
by astor
АЗ ГО МАХНАХ ИСКАРВА МИ ЕДНО 100 НА МИАСТОТО ЗА ПИСАНЕ И ТВА Е КАТО СЛОЖА КОДА ЗА РЕФРЕШ И ПАК СЕ ГУБИ ПИСАНОТО И НЯМА КАК ДА ГО ОБЪРКАМ НАЛИ ТИ СИ ГО НАПИСАЛ :)