Страница 1 от 1

Добавяне на данни..

Публикувано на: Пет Дек 22, 2006 10:42 pm
от Dido_net
..как да направя като се регва потребителя да добавя данните за юзър и пасс и в друга db освен на тази в форума? Или поне да ми кажете в кой файл да търся щото за сега отворих profile.php, usercp_register.php и db.php, обаче нищо не намерих.. :oops:

Re: Добавяне на данни..

Публикувано на: Пет Дек 22, 2006 10:51 pm
от Admin
Dido_net написа:..как да направя като се регва потребителя да добавя данните за юзър и пасс и в друга db освен на тази в форума? Или поне да ми кажете в кой файл да търся щото за сега отворих profile.php, usercp_register.php и db.php, обаче нищо не намерих.. :oops:


profile.php тука е.

Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 12:34 am
от Dido_net
..няколко пъти прецаквам файла.. се нестава, пробвах да го сложа на различни места но не става.. :cry:

Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 12:36 am
от Admin
Dido_net написа:..няколко пъти прецаквам файла.. се нестава, пробвах да го сложа на различни места но не става.. :cry:


Какво точно искаш да направиш?

Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 12:44 am
от Dido_net
admin написа:
Dido_net написа:..няколко пъти прецаквам файла.. се нестава, пробвах да го сложа на различни места но не става.. :cry:


Какво точно искаш да направиш?
Ами имам датабейса с форума и една друга с име gallery, искам да добавя в r_users това

user_id - тука си е auto_increment
user_group - 2
user_active - YES
user_name - юзъра
user_password - паролата в md5 формат
user_lastvisit - датата във формат 2006-12-23 00:25:50
user_regdate - датата във формат 2006-12-23 00:25:50
user_group_list - празно поле
user_email - мейла който е въвел при регистрация
user_profile1 - празно поле
user_profile2 - празно поле
user_profile3 - празно поле
user_profile4 - празно поле
user_profile5 - празно поле
user_profile6 - празно поле
user_actkey - празно поле


това е.. :roll:

Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 12:52 am
от Pr0oF
А не можеш ли просто да речем си направил галерия, вместо при регистрация данните да ходят и в базата на галерията, информацията за потребителя няма да я взимаш от галерията ами от базата на форума, просто ще си промениш лекичко заявката .?

Публикувано на: Съб Дек 23, 2006 1:01 am
от Admin
В този случай май няма да е "малко".