Въпрос как да сложа кирилизатор на phpBB форум

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
ilianNENKOV
Нов
Нов
Posts: 32
Joined: Sun Dec 11, 2005 1:31 pm

Въпрос как да сложа кирилизатор на phpBB форум

Post by ilianNENKOV » Wed Dec 14, 2005 9:18 pm

ами в това ми се състой въпроса ако можете да помогнете :(

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Wed Dec 14, 2005 9:21 pm

ами питай админа виждам че вече има тук :wink:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Wed Dec 14, 2005 9:28 pm

Относно KREDOR .
http://kredor.com/bg/wkinstr.shtml

За да го вкараш в phpBB forum:

Отиваш в папката където си инсталнал форума.
Отваряш папката /templates/твоя темплейт/
и намираш файла posting_body.tpl
Отваряш го с текстов редактор и намираш следните редове:

Code: Select all

<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center">
	<tr> 
		<td align="left"><span  class="nav"><a href="&#123;U_INDEX&#125;" class="nav">&#123;L_INDEX&#125;</a>
		<!-- BEGIN switch_not_privmsg --> 
		-> <a href="&#123;U_VIEW_FORUM&#125;" class="nav">&#123;FORUM_NAME&#125;</a></span></td>
		<!-- END switch_not_privmsg -->
	</tr>
</table>
Под тях слагаш следния код:

Code: Select all

<span id=kbs name=kbs style='position&#58;relative;visibility&#58;hidden'><input type=button title= ></span>
<span style='position&#58;relative;visibility&#58;hidden' id=kbsLabel name=kbsLabel></span>
<a href=http&#58;//kredor.com?kbbg target=_blank><img src=http&#58;//wk.kredor.com/KREDORbanner2.gif border=0></a>
<!-- Web Keyboards - KREDOR -->
ЩЕ трябва да добавиш още еди ред код на края на документа.

След последния ред на файла posting_body.tpl
добавяш следния код:

Code: Select all

<script src=http&#58;//wk.kredor.com/k.php?l=bg defer></script>
Готово.
Last edited by Admin on Fri May 26, 2006 7:06 pm, edited 1 time in total.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Wed Dec 14, 2005 9:44 pm

Относно другия кирилизатор който ми прати:
http://5ko.free.fr/bg/sites.html

Отваряш горепосочения файл posting_body.tpl
и пак под следните редове:

Code: Select all

<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center"> 
   <tr> 
      <td align="left"><span  class="nav"><a href="&#123;U_INDEX&#125;" class="nav">&#123;L_INDEX&#125;</a> 
      <!-- BEGIN switch_not_privmsg --> 
      -> <a href="&#123;U_VIEW_FORUM&#125;" class="nav">&#123;FORUM_NAME&#125;</a></span></td> 
      <!-- END switch_not_privmsg --> 
   </tr> 
</table> 
добавяш :

Code: Select all

 <script src="cyr5ko6p.js" type="text/javascript" language="javascript1.2"></script>
След това трябва да качиш файла cyr5ko6p.js
в основната директория на форума.

ilianNENKOV
Нов
Нов
Posts: 32
Joined: Sun Dec 11, 2005 1:31 pm

Post by ilianNENKOV » Wed Dec 14, 2005 9:45 pm

браво мерси многооо

пуу нак-после да имам и кирилизатор :))

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Thu Dec 15, 2005 11:31 am

А как да го сложа във IPB ?

swamp_girl
Нов
Нов
Posts: 1
Joined: Sat May 20, 2006 2:16 pm

Post by swamp_girl » Sat May 20, 2006 2:18 pm

А как да сложа кирилизатор на myfreebb форум?И откъде? :(

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat May 20, 2006 2:23 pm

Незнам какъв е този форум но кода който е по горе може да се намести навсякъде.
Аз просто съм посочил къде може да е в phpBB но той става за всякакви форуми и приложения.

our
Потребител
Потребител
Posts: 1401
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 17
Location: Горна Оряховица
Contact:

Post by our » Sat May 20, 2006 2:35 pm

Кирилизатор на myfreebb не може да се сложи ;)

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat May 20, 2006 2:37 pm

our wrote:Кирилизатор на myfreebb не може да се сложи ;)

А...
Това хостинг ли е ?
Ако човек не знае че е хостинг няма да разбере за какво става въпрос.
Аз си помислих, че е някакъв тип форум.

Post Reply