Проблем

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
plamchoo
Нов
Нов
Posts: 99
Joined: Mon Jan 08, 2007 11:25 pm

Проблем

Post by plamchoo » Sun Jan 14, 2007 12:01 pm

Здравейте имам следния проблем.Отварям си index_body.tpl и почвам да слагам код и като пиша на български качвам го във форума и вместо да пише примерно "пусни!" пише ????? :roll: ,защо така как да го оправя ?
Благодаря ви!

User avatar
mizarck
Гуру
Гуру
Posts: 2195
Joined: Fri May 05, 2006 7:51 pm
Answers: 39
Location: София

Post by mizarck » Sun Jan 14, 2007 12:46 pm

Отвори файла с нотепад и виж дали вместо бг букви има въпросчета и ако са въпросчета значи ползваш нещо от типа на WPM DW и за това става така

plamchoo
Нов
Нов
Posts: 99
Joined: Mon Jan 08, 2007 11:25 pm

Post by plamchoo » Sun Jan 14, 2007 1:06 pm

Да въпросчета са как да го оравя ??

User avatar
Smirnoff
Гуру
Гуру
Posts: 2727
Joined: Mon Jun 05, 2006 6:33 pm
Answers: 59
Location: web-tourist.net
Contact:

Post by Smirnoff » Sun Jan 14, 2007 1:07 pm

plamchoo wrote:Да въпросчета са как да го оравя ??
Mizarck ти отговори.
Отвори го с нотпад и ако има ??? тогава пиши на БГ.

plamchoo
Нов
Нов
Posts: 99
Joined: Mon Jan 08, 2007 11:25 pm

Post by plamchoo » Sun Jan 14, 2007 1:18 pm

Smirnoff wrote:
plamchoo wrote:Да въпросчета са как да го оравя ??
Mizarck ти отговори.
Отвори го с нотпад и ако има ??? тогава пиши на БГ.

Е добре направих го и пак е така ???

User avatar
mizarck
Гуру
Гуру
Posts: 2195
Joined: Fri May 05, 2006 7:51 pm
Answers: 39
Location: София

Post by mizarck » Sun Jan 14, 2007 1:26 pm

ако си го редактирал с нотепад той ще го запише както трябва

plamchoo
Нов
Нов
Posts: 99
Joined: Mon Jan 08, 2007 11:25 pm

Post by plamchoo » Sun Jan 14, 2007 1:30 pm

mizarck wrote:ако си го редактирал с нотепад той ще го запише както трябва

Да стана обаркал съм се,но сега проблема е друг сложил съм цветове, а те сичките са във черно, а съм сложил на всеки по отделно различен.
Говоря във файла index_body.tpl другите съм направил каквото трябва, и нз трябва ли да се бара след това там за цветовете ??

pszone
Нов
Нов
Posts: 60
Joined: Fri Jun 09, 2006 5:31 pm

Post by pszone » Tue Jan 16, 2007 8:28 am

За кое си слагал различни цветове и кое "всичко" ти е в черно. Дай малко повече информация.

User avatar
Berov
Нов
Нов
Posts: 27
Joined: Mon Jul 24, 2006 9:22 am
Contact:

Post by Berov » Tue Jan 16, 2007 11:01 am

промени си charset -а във overal_header.tpl на charset=windows-1251

Post Reply