Никои неможе да отвори форума ми освен аз !?!

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
muro
Нов
Нов
Posts: 15
Joined: Mon Aug 25, 2008 1:40 pm

Никои неможе да отвори форума ми освен аз !?!

Post by muro » Sat Jan 17, 2009 9:42 pm

Имам проблем..Защо аз мога да отварям форума които си инсталирах на моя копютър а никои друг неможе...Ще съм много благодарен ако някои ми помогне да реша този проблем колкото се може по скоро :cry: като се опита някои да зареди форум без значение дали е от (локал/интернет) Плевен и нему излиза нищо...Все едно не съществува този адрес ? :o

User avatar
GaTio2
Гуру
Гуру
Posts: 2256
Joined: Sun Jan 06, 2008 7:37 pm
Answers: 66
Location: Бяла

Post by GaTio2 » Sat Jan 17, 2009 9:44 pm

ами ако си сложил домейн и днс още не са реснати май е възможно но не съм много сигурен

User avatar
Dj_BalthazaR
Потребител
Потребител
Posts: 1015
Joined: Mon May 12, 2008 1:46 pm
Answers: 54

Post by Dj_BalthazaR » Sat Jan 17, 2009 10:17 pm

Щом го отваряш само ти и никой друг значи нямаш реално IP.

nom3r1
Гуру
Гуру
Posts: 2048
Joined: Thu Oct 16, 2008 10:47 am
Answers: 156

Re: Никои неможе да отвори форума ми освен аз !?!

Post by nom3r1 » Sat Jan 17, 2009 10:19 pm

muro wrote:Имам проблем..Защо аз мога да отварям форума които си инсталирах на моя копютър а никои друг неможе...Ще съм много благодарен ако някои ми помогне да реша този проблем колкото се може по скоро :cry: като се опита някои да зареди форум без значение дали е от (локал/интернет) Плевен и нему излиза нищо...Все едно не съществува този адрес ? :o

провери си Firewall настройките, ако там всичко е като хората си провери айпи адреса да ли е реален , ако и там нещо не е като хората , не знам.

User avatar
sandi_dinamita
Нов
Нов
Posts: 68
Joined: Thu Mar 22, 2007 11:49 am
Contact:

Post by sandi_dinamita » Sat Jan 17, 2009 11:15 pm

На кофтиспринт ако не се лъжа всички имаме РЕАЛНИ ИП-та, нали ни правиха некви прехварляния Бла Бла и аз нз какво точно знам де но нз как се казва та маи трябва да се обадиш в Оптито да ти активират Реалното ИП

User avatar
djpatzo
Потребител
Потребител
Posts: 1411
Joined: Fri Apr 06, 2007 10:31 pm
Answers: 81
Location: България, Варна
Contact:

Post by djpatzo » Sat Jan 17, 2009 11:50 pm

А случайно да ползваш рутер или нещо такова у вас.

muro
Нов
Нов
Posts: 15
Joined: Mon Aug 25, 2008 1:40 pm

Post by muro » Mon Jan 19, 2009 2:30 pm

Еми не не използвам нито рутер...Колкото до реалното ип еми до скоро беше реално сега някви прехвърляния на автоматични настроики и тем подобни... Иначе ще проверя и дали е в това проблема ако има нещо друго някои да се сеща нека пише :cry:

zv3zda7a
Турист
Турист
Posts: 259
Joined: Wed Feb 06, 2008 8:38 am
Answers: 11

Post by zv3zda7a » Mon Jan 19, 2009 3:27 pm

muro wrote:Еми не не използвам нито рутер...Колкото до реалното ип еми до скоро беше реално сега някви прехвърляния на автоматични настроики и тем подобни... Иначе ще проверя и дали е в това проблема ако има нещо друго някои да се сеща нека пише :cry:

А провери ли настройките на 'огнената стена' ( Firewall ) както казаха
по-горе ?

Post Reply