Брояч в phpBB3

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
User avatar
Wizard
Нов
Нов
Posts: 47
Joined: Mon Mar 12, 2007 6:57 pm

Брояч в phpBB3

Post by Wizard » Wed Mar 18, 2009 1:10 pm

Искам да си сложа браяч на Тиксо във форума, но след като въведа кода, той НЕ се дисплейва след това. Ако го сваля от сървара, брояча се вижда, но когато се зарежда във форума, НЕ се вижда и съответно не знам дали отчита статистиката!
Можете ли да ми помогнете в този случай?

User avatar
DevNull
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1541
Joined: Fri Mar 02, 2007 11:12 pm
Answers: 104
Location: София
Contact:

Post by DevNull » Wed Mar 18, 2009 1:11 pm

след като промениш темплейта трябва да му изчистиш кеша :)

User avatar
Wizard
Нов
Нов
Posts: 47
Joined: Mon Mar 12, 2007 6:57 pm

Post by Wizard » Wed Mar 18, 2009 1:27 pm

DevNull wrote:след като промениш темплейта трябва да му изчистиш кеша :)



Как? :roll:
Използвах: "Изтрий всички бисквитки", но пак нищо не стана...

TopHi
Нов
Нов
Posts: 82
Joined: Sun Mar 18, 2007 6:40 pm
Contact:

Post by TopHi » Wed Mar 18, 2009 2:51 pm

Ctrl+F5
Кеш а не биЗквиДки :)

User avatar
DevNull
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1541
Joined: Fri Mar 02, 2007 11:12 pm
Answers: 104
Location: София
Contact:

Post by DevNull » Wed Mar 18, 2009 3:00 pm

Имам в предвид да изтриеш кеша на самия темплейт на форума не на браузъра :)

User avatar
ramzes4o
Турист
Турист
Posts: 345
Joined: Wed Jul 18, 2007 12:17 pm
Answers: 24

Post by ramzes4o » Thu Mar 19, 2009 2:49 pm

Ето как се чисти кеш тука е показано как http://phpbb-bg.org/viewtopic.php?f=6&t=285

User avatar
Wizard
Нов
Нов
Posts: 47
Joined: Mon Mar 12, 2007 6:57 pm

Post by Wizard » Thu Mar 19, 2009 7:37 pm

Ок разбрах го, от контролния панел. Снимката по-горе не се зарежда, но по интуиция успях да си помогна, както и с общите усилия. Благодаря! :?:

Post Reply