Здравейте колеги
Къде е логиката в това да ми пише "Състояние: Проследяването не е инсталирано" , а в същото време аналитика да си отчита и посещения и всичко?
ПП: Направил съм си всичко както трябва... но въпроса ми е защо ми изписва че е не инсталирано, а си отчита посещенията в сайта?
Гугъл аналитик - къде е логиката?
Forum rules
Моля, маркирайте отговора на потребитeля, който най-много ви е помогнал за решаването на проблема/въпроса Ви!
Повече за системата за оценяване може да прочетете тук: viewtopic.php?f=28&t=130265
Моля, маркирайте отговора на потребитeля, който най-много ви е помогнал за решаването на проблема/въпроса Ви!
Повече за системата за оценяване може да прочетете тук: viewtopic.php?f=28&t=130265
и на мен същото ми показва в Google аналитик, и на мен също ми отчита трафик и посещения и тн. обаче аз съм го сложил кода след последния скрипт във боди-то и преди тага </body>, като четох в google analytics кога трябва да се сложи преди тага </head> , ти така ли си го направил?Msecurity wrote:Не , значи слагам си кода който ми дава - и в аналитика ми пише че не е намерен... но в същото време си ги отчита посещенията на сайта?!?