Гугъл аналитик - къде е логиката?

Search Engine Optimization. Оптимизиране, популяризиране и позициониране на сайт за търсачки.
Forum rules
Моля, маркирайте отговора на потребитeля, който най-много ви е помогнал за решаването на проблема/въпроса Ви!
Повече за системата за оценяване може да прочетете тук: viewtopic.php?f=28&t=130265
Post Reply
Msecurity
Потребител
Потребител
Posts: 753
Joined: Sat Sep 18, 2010 6:12 am
Answers: 19
Location: Варна

Гугъл аналитик - къде е логиката?

Post by Msecurity » Sun Sep 01, 2013 5:52 am

Здравейте колеги
Къде е логиката в това да ми пише "Състояние: Проследяването не е инсталирано" , а в същото време аналитика да си отчита и посещения и всичко?
ПП: Направил съм си всичко както трябва... но въпроса ми е защо ми изписва че е не инсталирано, а си отчита посещенията в сайта?

User avatar
GOTI
Турист
Турист
Posts: 370
Joined: Wed Aug 01, 2007 9:58 pm
Location: София
Contact:

Post by GOTI » Sun Sep 01, 2013 8:18 pm

ММммм да не би да се има в предвид да излиза на сайта аналитика?

Не знам да ли сте го виждали когато сложиш кода в сайта и ти излиза от горе самия аналитик с някакви данни за трафик и т.н.
Незнайно защо изчезва после, не съм ровил да го гледам това.

Може би това се има в предвид... предполагам...

Msecurity
Потребител
Потребител
Posts: 753
Joined: Sat Sep 18, 2010 6:12 am
Answers: 19
Location: Варна

Post by Msecurity » Sun Sep 01, 2013 8:51 pm

Не , значи слагам си кода който ми дава - и в аналитика ми пише че не е намерен... но в същото време си ги отчита посещенията на сайта?!?

mike35
Нов
Нов
Posts: 2
Joined: Thu Mar 13, 2014 1:46 am

Post by mike35 » Thu Mar 13, 2014 3:18 am

Msecurity wrote:Не , значи слагам си кода който ми дава - и в аналитика ми пише че не е намерен... но в същото време си ги отчита посещенията на сайта?!?
и на мен същото ми показва в Google аналитик, и на мен също ми отчита трафик и посещения и тн. обаче аз съм го сложил кода след последния скрипт във боди-то и преди тага </body>, като четох в google analytics кога трябва да се сложи преди тага </head> , ти така ли си го направил?

User avatar
oXteR
Гуру
Гуру
Posts: 2081
Joined: Mon Mar 19, 2007 3:50 pm
Answers: 68
Location: GD
Contact:

Post by oXteR » Thu Apr 17, 2014 2:12 pm

Пробвай да го сложиш в <meta> таговете. Успех

Post Reply