Как да покача сайта си в google.bg

Search Engine Optimization. Оптимизиране, популяризиране и позициониране на сайт за търсачки.
Forum rules
Моля, маркирайте отговора на потребитeля, който най-много ви е помогнал за решаването на проблема/въпроса Ви!
Повече за системата за оценяване може да прочетете тук: viewtopic.php?f=28&t=130265
User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Sat Feb 03, 2007 11:39 am

admin wrote:
iwanov wrote:нз дали съм избрал правилната тема ама изкам да попитам как така chekera ми бече на 4 и след 3, 4 часа стана на 0 ???


Дай да видя...


http://web-terminal.net

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Feb 03, 2007 11:51 am

iwanov wrote:
admin wrote:
iwanov wrote:нз дали съм избрал правилната тема ама изкам да попитам как така chekera ми бече на 4 и след 3, 4 часа стана на 0 ???


Дай да видя...


http://web-terminal.net



Няма грешка..

http://web-terminal.freehostia.com

са два различни сайта но и двата са 0.

http://web-terminal.net
Ако на първия ти е показвало 4 това е защото check-ера проверява
домейните а не поддомейните.

Давало ти е на първия 4 чащото това е ПР-а на freehostia.com .

Сайта който си посочил

http://web-terminal.net

е навсякъде 0.
И не може да бъде друго яче щом е чисто нов.

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Sat Feb 03, 2007 12:41 pm

Може ли все пак да пишем по темата :lol: Мерси :wink:

User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Sat Feb 03, 2007 12:50 pm

Такмо в момента сега видях сайта и беше на 4 ,а тоя на фреехостея въобще не го гледай защото нямат нищо общо.
http://web-terminal.net е на съвсем друк хостинг и няма нищо общо с http://web-terminal.freehostea.com

Ако може искам да ми обясниш кога и как се променя чекера.Ваобще изкам да знам как действа цялата му система (кога отчита, какво отчита точно и т.н.). Изчел съм всички теми тук във форума за това ама нещо не го разбирам.


ЕДИТ://Пак стана на 0 :wink:

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Sat Feb 03, 2007 1:48 pm

Домейна ти е на 3 дена (Creation Date: 30-jan-2007) - за какъв PR си говорим, рано е още... Google сигурно още не е научил за сайта ти :roll:

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Sat Feb 03, 2007 2:44 pm

^METALLICA^ wrote:Може ли все пак да пишем по темата :lol: Мерси :wink:


Айде де егати ... Темата става дума за моя сайт, а не за неговия. Пич, плс си напиши нова тема и там обсъждай.
^METALLICA^ wrote:http://www.google.bg/search?hl=bg&q=lin ... .com&meta=

Как така се случи, че показва линкове, които вече не съществуват ? Леле ... тоя гуугъл ...

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Feb 03, 2007 4:45 pm

iwanov wrote:Такмо в момента сега видях сайта и беше на 4 ,а тоя на фреехостея въобще не го гледай защото нямат нищо общо.
http://web-terminal.net е на съвсем друк хостинг и няма нищо общо с http://web-terminal.freehostea.com

Ако може искам да ми обясниш кога и как се променя чекера.Ваобще изкам да знам как действа цялата му система (кога отчита, какво отчита точно и т.н.). Изчел съм всички теми тук във форума за това ама нещо не го разбирам.


ЕДИТ://Пак стана на 0 :wink:



iwanov сетих се защо го виждаш 4. :)

Сега ще ти обясня точно защо.

Ако стоиш, често тук значи картинката на PR-a на web-tourist.net

се е кешнала в браузер-а ти.

Всъщност всички картинки са с един и същ адрес .

Не мога да ти обясня с две думи но имаме една и съща картинка
която трябва да показва различни неща.

При теб трябва да показва 0 а тук 4.

Изглеждат различни но са един и същи файл и можеш да погледнеш
адреса.

Тоест ти ако след tourist-a разгледаш твоя сайт е много вероятно да видиш 4 (кеш) но при един рефреш ще се види, че не е така.

И не разбрах кое не ти е ясно по checker-a.

Направи нова тема, че тука не е мястото.

Ще трябва някой да разцепи темата и да създаде нова за мен и
iwanov ...

User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Sat Feb 03, 2007 4:50 pm

^METALLICA^ wrote:
^METALLICA^ wrote:Може ли все пак да пишем по темата :lol: Мерси :wink:


Айде де егати ... Темата става дума за моя сайт, а не за неговия. Пич, плс си напиши нова тема и там обсъждай.
^METALLICA^ wrote:http://www.google.bg/search?hl=bg&q=lin ... .com&meta=

Как така се случи, че показва линкове, които вече не съществуват ? Леле ... тоя гуугъл ...


Сори че ти се намесих в темата с моя сайт, но вече няма смисъл да пускам нова тема.Нека admin да напише (ако може) още един пост по моята тема с отговора който ми трябва на предния ми пост и аз преключвам по моита тема.
Само още един пост. :wink:

ЕДИТ://admin писали сме по едно и също време.Изтрии ми тоя пост.

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Sat Feb 03, 2007 7:50 pm

Само да кажа, че google.bg днес рефрешна сървърите ...

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Feb 03, 2007 8:08 pm

В какъв смисъл рефрешва сървърите?
Last edited by Admin on Sat Feb 03, 2007 8:41 pm, edited 1 time in total.

Post Reply