Page 1 of 2

SeoQuake - Firefox Add-on

Posted: Tue Feb 06, 2007 9:55 am
by DJCharge
SeoQuake works with Firefox 1.5 - 3.0a1 ALL

Link: http://www.seoquake.com/index-en.php
Link: https://addons.mozilla.org/firefox/3036/

Снимки:
- http://www.seoquake.com/seoquake.png
- http://www.seoquake.com/seoquake2.png
- http://www.seoquake.com/seoquake3.png

...и http://img109.imageshack.us/img109/1962/aaaaaxr1.png :twisted:

P.S. също като посетите даден сайт в ляво ще забележите едно квадратче, от там се отваря лентата с инфо за сайта ;)

Posted: Tue Feb 06, 2007 12:29 pm
by mitko876
:?: Браво супер е

Posted: Tue Feb 06, 2007 6:07 pm
by astor
ко е това за какво е

Re: SeoQuake - Firefox Add-on

Posted: Tue Feb 06, 2007 6:39 pm
by Admin
Аз лично без този add-on не мога.
Задължително го слагам като инсталирам firefox.

Я му дай да ти изкара всички резултати за домейна.

В момента ти дава само някой.
Влез от настройките и му задай да ти показва всички данни да видиш,
че web-tourist-a съм се опитал да го наръгам навсякъде.

Posted: Tue Feb 06, 2007 7:44 pm
by human
Яко е, но някой ще ми каже ли как да го заредя?

Posted: Tue Feb 06, 2007 7:54 pm
by Smirnoff
human wrote:Яко е, но някой ще ми каже ли как да го заредя?


Прочети първият пост
там има два линка.
Ето кликаш тук : https://addons.mozilla.org/firefox/3036/
и по на доло пише Install :wink:

Posted: Wed Feb 07, 2007 8:12 am
by Face
това е супер гъзария :?: 10х :)

Posted: Wed Feb 07, 2007 1:02 pm
by human
Smirnoff wrote:
human wrote:Яко е, но някой ще ми каже ли как да го заредя?


Прочети първият пост
там има два линка.
Ето кликаш тук : https://addons.mozilla.org/firefox/3036/
и по на доло пише Install :wink:



Значи направих го, ама не ми се показва на всички сайтове,а пък като се показва не покава всички менюта като на скрииншота.





П.П. Как да влезна в опциите на това ?

Posted: Wed Feb 07, 2007 1:10 pm
by DJCharge
Горе до Помощ - цъкни на Инструменти >> Добави и там ще видиш.. :?:

Posted: Wed Feb 07, 2007 1:30 pm
by human
DJCharge wrote:Горе до Помощ - цъкни на Инструменти >> Добави и там ще видиш.. :?:


На мене ми беше на английски ама се оправих Мерси :P



EDIT: Я отвори http://human92.tk/ и кажи дали ти показва СЕО бара моля те