Page 1 of 1

Php Fusion плюс безплатен домейн

Posted: Fri Jun 10, 2011 6:00 pm
by Ivkoni_
Значи хоста съм си аз, с xampp, имам си апаче, php, mysql и т.н. Въпроса ми е как да сложа сайта на безплатен домейн, понеже нямам възможност да си плащам поради куп причини. Пробвах в dot.tk отваря го, обаче като се логна с акаунта и цъкна примерно на админ панел и ме изкарва. Тоест немога да правя нищо от /administration/. Пробвах и на едно друго място така и пак нестава.

П.С. Извинявам се ако не съм уцелил мястото. :)

Re: Php Fusion плюс безплатен домейн

Posted: Fri Jun 10, 2011 6:02 pm
by Ev0luti0N
Ivkoni_ wrote:Значи хоста съм си аз, с xampp, имам си апаче, php, mysql и т.н. Въпроса ми е как да сложа сайта на безплатен домейн, понеже нямам възможност да си плащам поради куп причини. Пробвах в dot.tk отваря го, обаче като се логна с акаунта и цъкна примерно на админ панел и ме изкарва. Тоест немога да правя нищо от /administration/. Пробвах и на едно друго място така и пак нестава.

П.С. Извинявам се ако не съм уцелил мястото. :)
Няма начин. Трябва с платен домайн. Доколкото знам само tk предлагат на ИП адрес всички други си ги вземаш ако си на техен хостинг. Най-добре отдели 11 лева за .info.

Posted: Fri Jun 10, 2011 6:51 pm
by debian
http://www.co.cc/

Може да си го насочиш навсякъде :)

Posted: Fri Jun 10, 2011 7:26 pm
by Replace
А защо не помолиш admin за един субдомейн :-)
А иначе аз си ползвам no-ip.com и съм си доволен.

Posted: Sun Jun 12, 2011 10:06 am
by Ivkoni_
Би ли ми обяснил как да го направя с No-ip, защото пробвах ама не ми се получава.
Въпроса е че като сложа някъв домейн , например co.cc и си влезна в регистрацията и цъкна на админ панел например ме изкарва от вътре. Все едно няма връзка с DB..

Качване на системата на безплатен хост.

Posted: Wed Sep 14, 2011 9:48 pm
by canon1d1v
Здравейте! :)

Може да гледате видео, как да качите системата на безплатен хост:
ВИДЕО

Дано съм ви бил полезен.

Posted: Sun Jan 22, 2012 11:11 am
by skorpion1532