Page 1 of 2

Как мога да добавя рангове?

Posted: Wed May 16, 2007 12:07 pm
by hackera
Как мога да добавя рангове освен теци двата дето си ги има?

Posted: Wed May 16, 2007 12:09 pm
by iwanov
В админ панела имаше меню за това.
Нямам инсталиран сайт и немога да ти кажа къде точно е. :wink:

Posted: Wed May 16, 2007 12:24 pm
by hackera
Някой знаели точно къде се намира , защото нещо не мога да го намеря!

Posted: Wed May 16, 2007 12:37 pm
by roskata
Какво искаш точно да добавиш? Всеки потребител който се регистрира е с ранг "Потребител", можеш да слагаш рангове на потребителите от Админ Панел >> Управление на потребителите >> Администратори, и от там избираш кой да е Админ/Шеф...

Posted: Wed May 16, 2007 1:07 pm
by hackera
Искам да добавям рангове примерно ВИП напреднал ...

Posted: Wed May 16, 2007 1:45 pm
by roskata
Апф... тва да не ти е форум... може ама що не си разгледаш малко Админ Панела...

Posted: Wed May 16, 2007 1:55 pm
by hackera
roskata wrote:Апф... тва да не ти е форум... може ама що не си разгледаш малко Админ Панела...



Аз зададох директен въпрос от къде търсис и не го намериш!!!

Posted: Wed May 16, 2007 3:34 pm
by EmPowerYou
Влизаш в Админ панела > Управление на потребителите > Потребителски групи и оттам добавяш групата...

Posted: Wed May 16, 2007 4:04 pm
by hackera
Да видях го това ,но аз искам както правя админи и после им пиши админ така да правя и ВИП няма ли такъв начин? :?

Posted: Fri May 18, 2007 4:39 pm
by renegat96