Page 4 of 11

Posted: Fri Aug 14, 2009 9:28 am
by ipss
svilkaa wrote:Последни коментари: Get Recent Comments (plugin)

За темите - нз дали има такъв плъгин. Автора на блога ли ще ги препоръчва? (сиреч - ти ?)

Точно аз!

edit: това не върши ли работа ?!? http://codex.wordpress.org/Function_Ref ... cent_posts

Posted: Fri Aug 14, 2009 9:44 am
by svilkaa
Ами аз под "препоръчани теми" разбирам в едно панелче (или так каквото е) да бъде едно малко списъче с линкове към подбрани постове.

С тази функция дето даде ще изкраш последните публикувани статии.

Posted: Fri Aug 14, 2009 10:53 am
by BitArt
Някой знае ли как мога да спра засичането на админ посещенията в google analytics. Намерих този код който се слага заедно с кода на Аналитикс:

<?php
if (!current_user_can('level_10')){ ?>
INSERT ANALYTICS CODE HERE
<?php } ?>

Обаче май не действа. Въпроса ми е дали level_10 трябва да е с друго число или за всички е 10.

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:01 am
by svilkaa
Пробвай така:
<?php
global $user_ID; if( $user_ID ) :
if(!current_user_can('level_10') ) :
?>

кода

<?php
endif;
endif;
?>

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:09 am
by BitArt
Утре ще видя дали ще ме засече Благодаря.

p.s. а тоя endif правилно ли е изписан?

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:16 am
by ipss
svilkaa това за Гет "последни коментари" стана перфектно

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:21 am
by svilkaa
BitArt wrote:p.s. а тоя endif правилно ли е изписан?


Да

Posted: Sat Aug 15, 2009 9:07 am
by BitArt
svilkaa wrote:Пробвай така:
<?php
global $user_ID; if( $user_ID ) :
if(!current_user_can('level_10') ) :
?>

кода

<?php
endif;
endif;
?>

Пробвах го и действа обаче ми излизат грешки по редовете във файла в който седи кода. Грешката е fatal error на html тага, като го изтрия излиза fatal error на body тага, като изтрия него излиза fatal error на следвашия ред и т.н.

Posted: Sat Aug 15, 2009 9:29 am
by svilkaa
Ами явно нещо не си го направил както трябва. Няма логика да не ти излиза грешка без проверката за админ, а да ти излиза когато тази проверка съществува.

В един блог, който поддържам съм направил подобна проверка, но не за analytics-a, а за getclicky.

Прегледай си пак html source-а и php кодовете.

Posted: Sat Aug 15, 2009 10:17 am
by porshegt
Здравейте,може ли да кажете името на тази форма: svil4ok.info/contacts/
защото на моята форма като напиша на кирилица,изпращам,гледам си емайла и всичко ми излиза на шоклявица.Благодаря.