Page 5 of 11

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:09 am
by BitArt
Утре ще видя дали ще ме засече Благодаря.

p.s. а тоя endif правилно ли е изписан?

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:16 am
by ipss
svilkaa това за Гет "последни коментари" стана перфектно

Posted: Fri Aug 14, 2009 11:21 am
by svilkaa
BitArt wrote:p.s. а тоя endif правилно ли е изписан?


Да

Posted: Sat Aug 15, 2009 9:07 am
by BitArt
svilkaa wrote:Пробвай така:
<?php
global $user_ID; if( $user_ID ) :
if(!current_user_can('level_10') ) :
?>

кода

<?php
endif;
endif;
?>

Пробвах го и действа обаче ми излизат грешки по редовете във файла в който седи кода. Грешката е fatal error на html тага, като го изтрия излиза fatal error на body тага, като изтрия него излиза fatal error на следвашия ред и т.н.

Posted: Sat Aug 15, 2009 9:29 am
by svilkaa
Ами явно нещо не си го направил както трябва. Няма логика да не ти излиза грешка без проверката за админ, а да ти излиза когато тази проверка съществува.

В един блог, който поддържам съм направил подобна проверка, но не за analytics-a, а за getclicky.

Прегледай си пак html source-а и php кодовете.

Posted: Sat Aug 15, 2009 10:17 am
by porshegt
Здравейте,може ли да кажете името на тази форма: svil4ok.info/contacts/
защото на моята форма като напиша на кирилица,изпращам,гледам си емайла и всичко ми излиза на шоклявица.Благодаря.

Posted: Sat Aug 15, 2009 1:31 pm
by svilkaa
porshegt wrote:Здравейте,може ли да кажете името на тази форма: svil4ok.info/contacts/
защото на моята форма като напиша на кирилица,изпращам,гледам си емайла и всичко ми излиза на шоклявица.Благодаря.


Contact Form 7

Posted: Sat Aug 15, 2009 1:50 pm
by porshegt
Благодаря.

Posted: Sat Aug 15, 2009 7:34 pm
by porshegt
Може ли да дадеш примерен код за формата с CAPTCHA,защото нещо на мене не ми излиза спам кода.Благодаря
П.С.:сори за двойния пост.

Posted: Sun Aug 16, 2009 10:57 am
by zaio
Как Може когато цъкна на архив или на категории да ми се показват картинките кум постовете или лист само със заглавията на постовете
в момента ми се показва само текста кум поста искам и картинките да се показват