Пари от вкъщи?

Всичко за възможностите за печеле/харчене на пари в нета.
Forum rules
Моля, маркирайте отговора на потребитeля, който най-много ви е помогнал за решаването на проблема/въпроса Ви!
Повече за системата за оценяване може да прочетете тук: viewtopic.php?f=28&t=130265
Post Reply
User avatar
BattleGrounds
Гуру
Гуру
Posts: 2473
Joined: Wed Sep 19, 2007 5:30 pm
Answers: 37

Пари от вкъщи?

Post by BattleGrounds » Sat Aug 13, 2011 3:32 am

Кажете как мога да изкарам някой лев на тоя компютър? Имам всякакви умения мога да работя с Всички програми от офис пакета, Владея английски, справям се и добре с програмирането ...-------=====---------
Има ли нещо в което мога да вложа пари и да ми се връщат малко по малко? Смисъл да мога да си изкарвам малко +

User avatar
gLaVoReZa
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1704
Joined: Wed May 10, 2006 3:37 pm
Answers: 72
Location: гр. София

Post by gLaVoReZa » Sat Aug 13, 2011 8:48 am

Имаш няколко варианта. Единият е да си търсиш клиенти, на които да правиш сайтове и други работи. Не ти го препоръчвам, освен ако не си свръх-талантлив.

Другият вариант е да си търсиш работодатели в odesk.com, или в някой друг подобен сайт. В odesk ако изградиш авторитетен профил, с времето ще започнат да те търсят много, има работа за HTML, CSS, CMS, писане на статии на английски, изработване на логота и много други. Могат да се изкарват сравнително прилични пари, ако се занимаваш активно и упорито.

Третият вариант е да правиш сайтове, да ги развиваш и да печелиш от реклами и SMS-и. При този вариант е изключително важно да си на 6 със SEO-то, иначе няма да изкараш нищо... освен ако нямаш няколко десетки хиляди лева за инвестиране.

Четвъртият вариант е да си направиш интернет магазин. Можеш да купуваш евтини китайски стоки от Alibaba.com, Madeinchina.com и други подобни сайтове. При този вариант възможностите са доста широки и могат да се изкарват добри пари. Трябва обаче много да си рекламираш магазина с листовки, SEO и каквото там се сетиш.

Петият вариант е да се занимаваш с bux сайтове, и ако изобщо започнеш да печелиш от тях, то това ще са някакви супер къси пари, така че не ти го препоръчвам.

Шестият вариант е да се занимаваш с измами по интернет, но не ти го препоръчвам, освен ако не си свръх-умен.

Лошото обаче е, че за всичките варианти трябва да си много напорист и последователен. Ако не си такъв, най-добре си пий биричката, пуши си цигарката, и не се занимавай, защото иначе ще се разочароваш.

Meniak
Турист
Турист
Posts: 224
Joined: Sun Aug 22, 2010 11:23 am
Answers: 13
Location: Каде как дойде

Post by Meniak » Sat Aug 13, 2011 9:40 am

С две думи (е може и повече) Ако искаш твоите знания да изкарват пари - махни се от балгария.

User avatar
Ev0luti0N
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1971
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:40 pm
Answers: 130

Post by Ev0luti0N » Sat Aug 13, 2011 10:36 am

Meniak wrote:С две думи (е може и повече) Ако искаш твоите знания да изкарват пари - махни се от балгария.
България :?:

mo7ika
Турист
Турист
Posts: 256
Joined: Sun Nov 14, 2010 1:47 pm
Location: Балчик

Post by mo7ika » Sat Aug 13, 2011 10:42 am

RESPECT към glavoreza за лудите му идеи(особено тая с интернет измамите). Искам да оспоря мнението му че не се печелят пари от bux сайтове. Напротив ако си достатачно пресметлив упорит и донякъде хитър ще направиш сериозен месечен доход от bux-ове. Говоря за сума от около $400 след 4-5 макс 6 месеца. А иначе ако наситина имаш сериозни знания в някоя област - пускай обяви и CV-та из сайтовете за работа. Ако имаш квалификацията няма да останеш незабелязан. Относно личния бизнес - освен че трябва да си талантлив, умен, постоянен трябва (съвсем откровенно) да си луд (или леко мръднал) - това наистина е лудост защото жертваш много(приятели, лично време) трудиш се много правиш инвестиции, да не говорим че накрая варианта е всичко или нищо. Трябва да знаеш кво праиш и нито крачка назаде...

pumata
Нов
Нов
Posts: 199
Joined: Sat Mar 27, 2010 12:18 pm
Contact:

Post by pumata » Sat Aug 13, 2011 12:03 pm

mo7ika wrote:RESPECT към glavoreza за лудите му идеи(особено тая с интернет измамите). Искам да оспоря мнението му че не се печелят пари от bux сайтове. Напротив ако си достатачно пресметлив упорит и донякъде хитър ще направиш сериозен месечен доход от bux-ове. Говоря за сума от около $400 след 4-5 макс 6 месеца. А иначе ако наситина имаш сериозни знания в някоя област - пускай обяви и CV-та из сайтовете за работа. Ако имаш квалификацията няма да останеш незабелязан. Относно личния бизнес - освен че трябва да си талантлив, умен, постоянен трябва (съвсем откровенно) да си луд (или леко мръднал) - това наистина е лудост защото жертваш много(приятели, лично време) трудиш се много правиш инвестиции, да не говорим че накрая варианта е всичко или нищо. Трябва да знаеш кво праиш и нито крачка назаде...

В кои сайтове кликаш че изкарваш 400$? малко невъзможно ми се вижда.

User avatar
Hous
Гуру
Гуру
Posts: 2538
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:19 pm
Answers: 111
Location: У нас

Post by Hous » Sat Aug 13, 2011 4:33 pm

Ev0luti0N wrote:
Meniak wrote:С две думи (е може и повече) Ако искаш твоите знания да изкарват пари - махни се от балгария.
България :?:
Колкото и често да допускам грешки и аз се смутих , но при поправката (тоест се явява нещо като спам/забележка) нарушаваме правилата.
И аз в момента понеже е извън темата за това за да не съм спамЪр...
предлагам на автора да се захване с няколко програмки да обработка и да се хване "чирак" в някое студио за графични изработки на флеъри плакати логота и всяки такива... друг вариант като за от вкъщи и да печелиш нормални пари не знам(знам де но не са печеливши и то хич)
:)

Post Reply