div във таблица + center

Post Reply
User avatar
Harry_Potter_
Потребител
Потребител
Posts: 1404
Joined: Fri Jul 28, 2006 7:36 pm
Answers: 23
Location: Пловдив

div във таблица + center

Post by Harry_Potter_ » Tue Dec 07, 2010 7:19 pm

Вярно ли е,че не може да се ползва div когато е в клетка на таблица и по този начин става ли нечитима информацията вътре от google.Същия въпрос важи и в случай,че имам center tag.

Replace

Re: div във таблица + center

Post by Replace » Tue Dec 07, 2010 7:47 pm

Harry_Potter_ wrote:Вярно ли е,че не може да се ползва div когато е в клетка на таблица и по този начин става ли нечитима информацията вътре от google.Същия въпрос важи и в случай,че имам center tag.
Това за Google са пълни измишльотини, а див-а можеш спокойно да центрираш като му зададеш размер и margin: auto

User avatar
Harry_Potter_
Потребител
Потребител
Posts: 1404
Joined: Fri Jul 28, 2006 7:36 pm
Answers: 23
Location: Пловдив

Post by Harry_Potter_ » Tue Dec 07, 2010 7:59 pm

А мога ли да ползвам div във td?

Replace

Post by Replace » Tue Dec 07, 2010 8:11 pm

Е да де, това се опитвах да кажа :D

koko13
Турист
Турист
Posts: 204
Joined: Tue Dec 07, 2010 2:30 pm

Post by koko13 » Tue Dec 07, 2010 8:12 pm

Harry_Potter_ wrote:А мога ли да ползвам div във td?
Да, може.

User avatar
IzKuFeLiQqQqQ
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1667
Joined: Sun Jun 28, 2009 1:24 pm
Answers: 141
Contact:

Post by IzKuFeLiQqQqQ » Tue Dec 07, 2010 8:12 pm

можеш и така <td><center><div>blq</div></center></td>

Fakeheal
Гуру
Гуру
Posts: 2712
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:37 am
Answers: 351
Location: /r/eyebleach
Contact:

Post by Fakeheal » Wed Dec 08, 2010 5:09 am

IzKuFeLiQqQqQ wrote:можеш и така <td><center><div>blq</div></center></td>
Защо да не използваме center :)

User avatar
Harry_Potter_
Потребител
Потребител
Posts: 1404
Joined: Fri Jul 28, 2006 7:36 pm
Answers: 23
Location: Пловдив

Post by Harry_Potter_ » Wed Dec 08, 2010 3:28 pm

Питам това, защото един "дизайнер" ми ги разправя тия истории и се опитва да ме изкара малоумен за това че съм ползвал div в таблица...

Post Reply