Help за балон към бутоните

vodafon
Нов
Нов
Posts: 4
Joined: Sun Jun 04, 2006 8:52 pm

Help за балон към бутоните

Post by vodafon » Sun Jun 04, 2006 8:57 pm

Пичове много ще ви бъда благодарен ако ми кажете как да си слагам към бутоните балон с инфо за него
като в Арената. Много благодаря предварително.!!!! :D

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Sun Jun 04, 2006 9:10 pm


Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sun Jun 04, 2006 9:11 pm

А я се върни в началната страница на форума и посочи user-a си
(долу където показва логнатита потребители). :)

Ето ти линк :
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex5/index.html

има най различни! :)
Last edited by Admin on Sun Jun 04, 2006 9:13 pm, edited 1 time in total.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sun Jun 04, 2006 9:12 pm

Да това е истината защото работи на всички браузери.
Обаче е малко сложно! :wink:

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Sun Jun 04, 2006 9:25 pm

Ето и нещо което написах набързо без да ползваш JS

Code: Select all

<style>
.balon&#123;
position&#58; relative;
z-index&#58; 0;
&#125;

.balon&#58;hover&#123;
background-color&#58; transparent;
z-index&#58;50px;
&#125;

.balon span&#123;
position&#58; absolute;
background-color&#58;lightyellow;
padding&#58; 5px;
left&#58; -1000px;
border&#58; 1px dashed gray;
visibility&#58; hidden;
color&#58;black;
text-decoration&#58; none;
&#125;


.balon&#58;hover span&#123;
visibility&#58; visible;
top&#58; 5;
left&#58; 20px;

&#125;
</style>

<a class="balon" href="#">link<span>texta na balona</span></a> <br>
<a class="balon" href="#">link2<span>texta na balona2</span></a>

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Sun Jun 04, 2006 9:33 pm

css mute винаги готов да ме изненада :)

vodafon
Нов
Нов
Posts: 4
Joined: Sun Jun 04, 2006 8:52 pm

Post by vodafon » Mon Jun 05, 2006 7:38 pm

много мерси 100000x
вие сте безценни!!!!!!!!!!






Един живот живеем!!!!!!

vodafon
Нов
Нов
Posts: 4
Joined: Sun Jun 04, 2006 8:52 pm

Post by vodafon » Mon Jun 05, 2006 8:45 pm

Искам да питам обаче как да си го конфигурирам къде да стои и къде точно да го сложа в кода на индекса и ако може да ми обясните като на начинаещ, като урок се едно

our
Потребител
Потребител
Posts: 1401
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 17
Location: Горна Оряховица
Contact:

Post by our » Mon Jun 05, 2006 9:17 pm

Заради тоя флууд могат да те сложат на бананова диета ...

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Mon Jun 05, 2006 9:29 pm

Можеш да ги събереш в едно мнения и да изтриеш другите.

Post Reply