Help за балон към бутоните

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Tue Jun 06, 2006 10:19 am

не е толко сложно ама се загледай малко в кода който ти написа mute :P

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Tue Jun 06, 2006 12:43 pm

е направете един урок за това де :)
че някои път може да ми потрябва или на някои друг потребител ;)

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Jun 06, 2006 1:32 pm

мисля че моя пример е много елементарен и няма какво да се обяснява
<a class="balon" href="#">link<span>texta na balona</span></a>

между <span> и </span> си пишеш какъвто текст искаш или картинка

vodafon
Нов
Нов
Posts: 4
Joined: Sun Jun 04, 2006 8:52 pm

Post by vodafon » Sat Jun 10, 2006 5:42 pm

ок мерси много просто бях обуркал несхто и за тжа не ми бесхе кактъо трябжа сега е супер мерси пак :) :) :) :)

Post Reply