Скрипт за извеждане на линкове?

Post Reply
User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Скрипт за извеждане на линкове?

Post by LiRiX » Tue Jun 06, 2006 2:22 pm

Здравейте,
трябва ми скрипт за извеждане на линкове от дадена директория.
Няма значние от езика, може да е и php.
Благодаря предварително.


П.П. Понеже малко трудно обяснявам какво изкам, ще се опитам да дам пример. Имам папка http://myhost.com/mp3/
И изкам този скрипт да извежда песните, но със линкове дирекно.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Jun 06, 2006 2:31 pm

Админа ми беше написак една проста тарсачка за мп3 която е с листинг

Code: Select all

<FORM ACTION="index.php"  METHOD=POST> 
<INPUT TYPE="text" NAME="search" value="" size="12" maxlength="12"><br> 
<INPUT TYPE=submit value=Search > 
</FORM> 

<?PHP 




$ip= getenv&#40;"REMOTE_ADDR"&#41;; 
    $current_dir = '../mp3'; 
  $dir = opendir&#40;$current_dir&#41;; 
$search=$HTTP_POST_VARS&#91;'search'&#93;; 
$search = strtolower&#40;$search&#41;; 
if &#40; $search ==''&#41; 
&#123; 
 while &#40;$file = readdir&#40;$dir&#41;&#41; 
  &#123; 

$file='<a href='.$file.'>'.$file.'</a><br>'; 
echo $file; 

&#125; 
 closedir&#40;$dir&#41;; 
&#125; 
else 
&#123; 
  while &#40;$file = readdir&#40;$dir&#41;&#41; 
  &#123; 
  $filemal=strtolower&#40;$file&#41;; 
if &#40;strstr&#40;$filemal, $search&#41;&#41; 
&#123; 
$file='<a href='.$file.'>'.$file.'</a><br>'; 
echo $file; 

&#125; 

&#125; 
  closedir&#40;$dir&#41;; 



&#125; 
?> 

Post Reply