Въпрос???

Post Reply
User avatar
hrischo
Потребител
Потребител
Posts: 1037
Joined: Wed Apr 12, 2006 4:13 pm
Answers: 233
Location: София
Contact:

Въпрос???

Post by hrischo » Thu Jun 08, 2006 6:55 pm

Добър вечер !
Искам да попитам има ли код чрез който потребителите от моя сайт като натиснат определен линк да показва ИП-то им.Смисъл натискат примерно някъв линк и в него да изписва тяхното ИП.Забравих да кажа да не е php.Благодаря предварително !

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu Jun 08, 2006 7:58 pm

Може да стане така:

Code: Select all

<iframe     scrolling="no"  width="110" height="15"   frameborder="0"    src=" http&#58;//wthost.net/test/ipview.php" ></iframe>
Друг вариан няма. :)
Last edited by Admin on Thu Jun 08, 2006 8:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
hrischo
Потребител
Потребител
Posts: 1037
Joined: Wed Apr 12, 2006 4:13 pm
Answers: 233
Location: София
Contact:

Post by hrischo » Thu Jun 08, 2006 8:15 pm

Много ама много ти благодаря :) а само има 1 въпрос има ли начин да се уголеми ИП-то че е мъничко ,ако не може здраве да е :)

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu Jun 08, 2006 8:19 pm

Тогава ще трябва така:

Code: Select all

<iframe     scrolling="no"  width="110" height="15"   frameborder="0"    src=" http&#58;//wthost.net/test/ipview.php" ></iframe>
Можеш даси го сложишв сайта и пред него да пишеш:
Вашия IP адрес е:
:)

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Thu Jun 08, 2006 8:21 pm

admin wrote:Тогава ще трябва така:

Code: Select all

<iframe     scrolling="no"  width="110" height="15"   frameborder="0"    src=" http&#58;//wthost.net/test/ipview.php" ></iframe>
Можеш даси го сложишв сайта и пред него да пишеш:
Вашия IP адрес е:
:)
админ, това не е ли същия код като горния? :roll:

User avatar
hrischo
Потребител
Потребител
Posts: 1037
Joined: Wed Apr 12, 2006 4:13 pm
Answers: 233
Location: София
Contact:

Post by hrischo » Thu Jun 08, 2006 8:23 pm

admin wrote:Тогава ще трябва така:

Code: Select all

<iframe     scrolling="no"  width="110" height="15"   frameborder="0"    src=" http&#58;//wthost.net/test/ipview.php" ></iframe>
Можеш даси го сложишв сайта и пред него да пишеш:
Вашия IP адрес е:
:)
Е не,просто не знаеш колко ти благодаря.А иначе така съм направил :P

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu Jun 08, 2006 8:29 pm

Soul_Stealler wrote:
admin wrote:Тогава ще трябва така:

Code: Select all

<iframe     scrolling="no"  width="110" height="15"   frameborder="0"    src=" http&#58;//wthost.net/test/ipview.php" ></iframe>
Можеш даси го сложишв сайта и пред него да пишеш:
Вашия IP адрес е:
:)
админ, това не е ли същия код като горния? :roll:
Не..
Горния беше друг но аз го едитнах.
Сложи този защото може да има и по дълги IP адреси.

asi_a
Нов
Нов
Posts: 75
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:03 am

Post by asi_a » Sat Jun 17, 2006 11:38 am

10х!Браво,таман щях да попитам!!! 8)

Post Reply