Неподвижен Div

User avatar
critrate
Потребител
Потребител
Posts: 640
Joined: Mon Jun 18, 2012 6:21 pm
Answers: 23

Post by critrate » Sat Aug 11, 2012 2:58 pm

не става . иска парола за БТК . аз даже въвеждам мойте данни и пак не ме пуска само от http://loacalhost/ влизам

User avatar
Zion
Гуру
Гуру
Posts: 2489
Joined: Sun Mar 23, 2008 1:37 pm
Answers: 114
Location: гр. Троян
Contact:

Post by Zion » Sat Aug 11, 2012 3:05 pm

качи го на някой хостинг де, нямаш ли хостинг, или дай архив с файловете. Така без да се види никой няма да ти помогне

User avatar
Battleman
Нов
Нов
Posts: 195
Joined: Wed Mar 28, 2012 11:02 am
Answers: 15

Post by Battleman » Sat Aug 11, 2012 4:40 pm

Сещам се за два начина:

1. На този долния див му задаваш "margin-top: 34px".
2. Създаваш друг див, който да е преди "долния" и му даваш такъв стайлинг:


[html]<style>
#filler {
height: 34px;
width: 100%;
}
</style>

<div id="filler">&nbsp;</div>[/html]


Но това само с гадание. Дай няк'ъв сорс, както споменават по-горе.

User avatar
Zion
Гуру
Гуру
Posts: 2489
Joined: Sun Mar 23, 2008 1:37 pm
Answers: 114
Location: гр. Троян
Contact:

Post by Zion » Sat Aug 11, 2012 4:51 pm

сигурно го е страх да не му откраднем сайта :D
Това което ти дадох съм го тествал и работи, проблема е в другия див. Ако не искаш да дадеш нещо да погледнем търси там :)

User avatar
critrate
Потребител
Потребител
Posts: 640
Joined: Mon Jun 18, 2012 6:21 pm
Answers: 23

Post by critrate » Sat Aug 11, 2012 4:58 pm

Battleman wrote:Сещам се за два начина:

1. На този долния див му задаваш "margin-top: 34px".
2. Създаваш друг див, който да е преди "долния" и му даваш такъв стайлинг:


[html]<style>
#filler {
height: 34px;
width: 100%;
}
</style>

<div id="filler">&nbsp;</div>[/html]


Но това само с гадание. Дай няк'ъв сорс, както споменават по-горе.
+1

Zion - Колега не ме е страх :D Просто все още нямам закупен хостинг,а не ми се търси безплатен да качвам и да инпортвам дб-та и неща ...

User avatar
Battleman
Нов
Нов
Posts: 195
Joined: Wed Mar 28, 2012 11:02 am
Answers: 15

Post by Battleman » Sun Aug 12, 2012 7:27 am

@critrate, благодаря за точката. :lol:

Но все пак да кажа, че няма нужда от хостинги и прочие. Това, което ни трябва е HTML Output-a, който се генерира след като чекнеш сайта в браузър (Дясно копче > View Source). Другия път можеш просто да запазиш страницата от браузъра като HTML, дори и без картинки.

Post Reply