Проблем при зареждане на линк във Facebook

Post Reply
User avatar
Zion
Гуру
Гуру
Posts: 2489
Joined: Sun Mar 23, 2008 1:37 pm
Answers: 114
Location: гр. Троян
Contact:

Проблем при зареждане на линк във Facebook

Post by Zion » Sat Aug 11, 2012 11:26 am

Здравейте, имам следния проблем. Когато искам да постна един линк от сайта си на обява във фейсбук и фейсбук не зарежда снимките които искам (на обявата) а всички изображения които са в страницата на сайта. Някой може ли да ми обясни откъде идва този проблем ? Благодаря предварително :)

User avatar
Zion
Гуру
Гуру
Posts: 2489
Joined: Sun Mar 23, 2008 1:37 pm
Answers: 114
Location: гр. Троян
Contact:

Post by Zion » Mon Aug 13, 2012 8:04 pm

Никой ли неможе да помогне? Търсих в гугъл, къде ли не но нищо не успях да намеря... ? :(

User avatar
dakata__92
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3351
Joined: Tue Aug 02, 2011 7:24 pm
Answers: 128

Post by dakata__92 » Mon Aug 13, 2012 8:42 pm

Zion wrote:Никой ли неможе да помогне? Търсих в гугъл, къде ли не но нищо не успях да намеря... ? :(
http://stackoverflow.com/questions/9820 ... gs-in-body

Пробвай да добавиш мета тагове за фацебоок които ще насочват съдържанието което си описал :)

http://www.google.bg/#hl=bg&sclient=psy ... 66&bih=643

User avatar
Zion
Гуру
Гуру
Posts: 2489
Joined: Sun Mar 23, 2008 1:37 pm
Answers: 114
Location: гр. Троян
Contact:

Post by Zion » Mon Aug 13, 2012 10:08 pm

:o какво ли не пробвах, както и таговете - не се получаваше, вече какво ли не се чудих да пиша в гугъл но най-накрая го открих, за моя радост. Трябвало да се регистрира като приложение във ФБ и ето по-точно какво се прави, ако някой се чуди като мен: www.hyperarts.com/blog/tutorial-how-to- ... ite-pages/
Пича е обяснил всичко подробно. Ще добавя само, че когато регистрирате домейн в приложението регистрирайте го по този начин: [html]domain.com[/html] не http://domain.com или http://www.domain.com защото ще ви показва грешка :)
Поздрави, и благодаря за вниманието.[/i]

Post Reply