Рефреш при натискане на SUBMIT

Post Reply
crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

Рефреш при натискане на SUBMIT

Post by crazzybg » Tue Nov 06, 2012 3:12 pm

Здравейте.
Не знам дали съм оцелил точно тука или трябваше на другото но тъй като става дума за вид можеби на сайта искам да задам следния въпрос.
Имам да речем в края на страницата

Code: Select all

<form method='POST'>
<input type='text' name='name'>
<input type='submit' name='submit' value='submit'>
</form>
така това е примерния код на формата и след натискане на самия субмит то страницата презарежда и излиза да речем съобщение над формата "Благодаря" но ме праща най - горе на моята страница и трябва да се скролва за да се види съобщението.

Та как мога да го направя да речеме формата е в <div name='name1'>**</div> след натискане на този бутон да ми покаже (остане) на този div ?

Тука ще придължа с запитване за ревреша при връзка с mysql за да не пълня още сайта с постове по тази тема.

след като да речеме имам 5 точки и в текст полето напиша 5 и натисна субмит бутона ми казва че са заредени но пак ги изписва че имам ( работи с стара информация а реално ги няма и не може да се въведът отново )

пробвах с header index.php?form=form след него да изкарва одговор но то прави само рефреш без да ми излиза дали е правилно или не правилно

Radko
Потребител
Потребител
Posts: 651
Joined: Mon Jun 18, 2007 2:22 pm
Answers: 87
Location: София

Post by Radko » Tue Nov 06, 2012 3:15 pm

дивовете нямат атрибут name

направи го така

[html]<div id="spam">
<form action="faila_ti.php#spam" method="post>
.....
</form>
</div>[/html]

и си готов

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

здравей

Post by crazzybg » Tue Nov 06, 2012 4:50 pm

благодаря ти отново още 1 + :)

Post Reply