Един въпрос за страница

Post Reply
crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

Един въпрос за страница

Post by crazzybg » Wed Nov 21, 2012 9:41 am

Здравейте.

Искам да попитам нещо странно което ме вълнува. Имам сайт който подържам от моето ПС и искам да не качвам всичките файлове на хост.
Искам да направя една страничка в която посредата примерно с src='myip'
да речем да отваря моя сайт как мога да го направя така че когато потребител избере примерно даден бутон да остане в същия сайт а да не го прехвърля към моя ? не знам дали ме разбрахте но се надявам да получа някакъв отговор.

Благодаря предварително

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3020
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Nov 21, 2012 2:56 pm

Да ти каже честно аз не успях да те разбера.

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Wed Nov 21, 2012 3:00 pm

Какво точно искаш?
Част от сайта ти зарежда от хостинг-а ти, а друга част от него да зарежда от компютъра ти?

User avatar
HerpaMoTeH
Турист
Турист
Posts: 290
Joined: Tue Dec 13, 2011 7:23 am
Answers: 17

Post by HerpaMoTeH » Wed Nov 21, 2012 3:15 pm

Мисля, че това за което говориш е фреймове:
Пример за фреймсет

Другия вариант е iframe:
Пример за iframe

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3020
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Nov 21, 2012 3:17 pm

HerpaMoTeH wrote:Мисля, че това за което говориш е фреймове:
Пример за фреймсет

Другия вариант е iframe:
Пример за iframe
Фреймовете са много зле за Google.

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

здравей

Post by crazzybg » Wed Nov 21, 2012 4:51 pm

HerpaMoTeH

да търся нещо подобно но с тези работи които са показани в сайта ги знам проблема е че когато се натисни даден бутон не оставам на същата страница ами ме вкарва в моята демек да се получи по разбераемо
моя сайт се казва : дддд.ком
хостингсайта се казва сссс.ком

в сссс.ком съм направил да се отваря дддд.ком поле но когато натисна примерно регистар бутона от дддд.ком полето ме праща в дддд.ком сайта а не ме оставя на сссс.ком

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

здравей

Post by crazzybg » Wed Nov 21, 2012 4:55 pm

да оправих се благодарени на HerpaMoTeH + 1 вия линк свърши работа по принцип не сработи когато го пробвах но сега работи нз що :) но все пак благодаря

Post Reply