help pls

Post Reply
abc
Нов
Нов
Posts: 2
Joined: Wed Jun 14, 2006 7:16 pm

help pls

Post by abc » Wed Jun 14, 2006 7:23 pm

http://img515.imageshack.us/img515/5937/haha1np.jpg

вижте картинката, как мога да махна това разстояние, че не мога да пиша на тоя dreamweaver, омръзна ми да пиша текста първо на notepad после да paste-вам в dreamweaver-а плс хелп

User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Re: help pls

Post by LiRiX » Wed Jun 14, 2006 7:26 pm

abc wrote:http://img515.imageshack.us/img515/5937/haha1np.jpg

вижте картинката, как мога да махна това разстояние, че не мога да пиша на тоя dreamweaver, омръзна ми да пиша текста първо на notepad после да paste-вам в dreamweaver-а плс хелп
Че какво му има на текста?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Wed Jun 14, 2006 7:30 pm

Има разтояние между редовете.

П.П.
В този форум малко хора (аз не се сещам за никой) работят с dreamweaver.

User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Post by LiRiX » Wed Jun 14, 2006 7:38 pm

admin wrote:Има разтояние между редовете.

П.П.
В този форум малко хора (аз не се сещам за никой) работят с dreamweaver.
един от тях е mute и има още един металица мисля, че се пишеше
muteтой като влезне ще ти помогне

Guliat
Нов
Нов
Posts: 54
Joined: Fri Apr 28, 2006 10:44 pm

Post by Guliat » Wed Jun 14, 2006 8:50 pm

Значи дай на "Code" и ако се не лъжа като си искал да пишеш на нов ред си натискал "ENTER" а това прави Параграв "<p>"
Промени го с Нов ред "<br>".

helppppppppp <br>
hahahhahahhha <br>
plsssssssssssssss

така ще стане :)

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Wed Jun 14, 2006 9:21 pm

Guliat wrote:Значи дай на "Code" и ако се не лъжа като си искал да пишеш на нов ред си натискал "ENTER" а това прави Параграв "<p>"
Промени го с Нов ред "<br>".

helppppppppp <br>
hahahhahahhha <br>
plsssssssssssssss

така ще стане :)
точно така слага <p> като натиснеш Enter за нов ред
трябва да ползваш <br/>

abc
Нов
Нов
Posts: 2
Joined: Wed Jun 14, 2006 7:16 pm

Post by abc » Thu Jun 15, 2006 6:11 am

tnx стана, но няма ли някаква опция там винаги да пише така, иначе трябва това да го пиша на всеки ред

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Thu Jun 15, 2006 7:16 am

преди да натиснеш Ентер задраш бутона shift скед това натисни ентер и пусни шифт-а

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Thu Jun 15, 2006 8:52 am

Много се дразна на тая опция...Защо са я сложили!? Натискаш Ентър и става боза...

Code: Select all

код, код, код, код
<p>бозаааааа</p>
<p>и пак бозаааааа</p>

Guliat
Нов
Нов
Posts: 54
Joined: Fri Apr 28, 2006 10:44 pm

Post by Guliat » Thu Jun 15, 2006 3:34 pm

Честно казано и аз се чудих в началото, но няма как ... пък и не виждам проблем вместо "enter" да се натисне "Shift и enter" както каза mute :)

Post Reply