Page 1 of 1

help pls

Posted: Wed Jun 14, 2006 7:23 pm
by abc
http://img515.imageshack.us/img515/5937/haha1np.jpg

вижте картинката, как мога да махна това разстояние, че не мога да пиша на тоя dreamweaver, омръзна ми да пиша текста първо на notepad после да paste-вам в dreamweaver-а плс хелп

Re: help pls

Posted: Wed Jun 14, 2006 7:26 pm
by LiRiX
abc wrote:http://img515.imageshack.us/img515/5937/haha1np.jpg

вижте картинката, как мога да махна това разстояние, че не мога да пиша на тоя dreamweaver, омръзна ми да пиша текста първо на notepad после да paste-вам в dreamweaver-а плс хелп
Че какво му има на текста?

Posted: Wed Jun 14, 2006 7:30 pm
by Admin
Има разтояние между редовете.

П.П.
В този форум малко хора (аз не се сещам за никой) работят с dreamweaver.

Posted: Wed Jun 14, 2006 7:38 pm
by LiRiX
admin wrote:Има разтояние между редовете.

П.П.
В този форум малко хора (аз не се сещам за никой) работят с dreamweaver.
един от тях е mute и има още един металица мисля, че се пишеше
muteтой като влезне ще ти помогне

Posted: Wed Jun 14, 2006 8:50 pm
by Guliat
Значи дай на "Code" и ако се не лъжа като си искал да пишеш на нов ред си натискал "ENTER" а това прави Параграв "<p>"
Промени го с Нов ред "<br>".

helppppppppp <br>
hahahhahahhha <br>
plsssssssssssssss

така ще стане :)

Posted: Wed Jun 14, 2006 9:21 pm
by mute
Guliat wrote:Значи дай на "Code" и ако се не лъжа като си искал да пишеш на нов ред си натискал "ENTER" а това прави Параграв "<p>"
Промени го с Нов ред "<br>".

helppppppppp <br>
hahahhahahhha <br>
plsssssssssssssss

така ще стане :)
точно така слага <p> като натиснеш Enter за нов ред
трябва да ползваш <br/>

Posted: Thu Jun 15, 2006 6:11 am
by abc
tnx стана, но няма ли някаква опция там винаги да пише така, иначе трябва това да го пиша на всеки ред

Posted: Thu Jun 15, 2006 7:16 am
by mute
преди да натиснеш Ентер задраш бутона shift скед това натисни ентер и пусни шифт-а

Posted: Thu Jun 15, 2006 8:52 am
by Soul_Stealler
Много се дразна на тая опция...Защо са я сложили!? Натискаш Ентър и става боза...

Code: Select all

код, код, код, код
<p>бозаааааа</p>
<p>и пак бозаааааа</p>

Posted: Thu Jun 15, 2006 3:34 pm
by Guliat
Честно казано и аз се чудих в началото, но няма как ... пък и не виждам проблем вместо "enter" да се натисне "Shift и enter" както каза mute :)