Page 1 of 1

Има ли грешка в кода

Posted: Thu Mar 27, 2014 11:21 am
by pumata
Здравейте, бутона регистрация не работи, има ли някаква грешка в кода?

Code: Select all

<TR><TD height="19" align="center">
		<INPUT type=submit class='btn' value=' Вход ' onclick='this.blur&#40;&#41;'></TD></TR>
		<TR><TD align="center">
        <INPUT type=button class='btn' value=' Регистрация ' window.location= "register.php"'>
		
		</TD></TR></TABLE></TD>

Posted: Thu Mar 27, 2014 11:56 am
by anonimen
В html просто няма атрибут window.location.
Може би имаш предвид това:
[html]<INPUT type="button" class="btn" value="Регистрация" onclick="window.location= 'register.php'">
[/html]

Posted: Thu Mar 27, 2014 11:58 am
by pumata
Да вероятно там има грешка

Posted: Thu Mar 27, 2014 7:48 pm
by anonimen
pumata wrote:Да вероятно там има грешка
E добре де, поправи го и ще работи!!! :?: