Как мога да го преместя тоя script?

Post Reply
qnkov90
Нов
Нов
Posts: 57
Joined: Sun Mar 26, 2017 6:05 pm

Как мога да го преместя тоя script?

Post by qnkov90 » Mon Feb 12, 2018 4:09 pm

Здравейте.
<script type='text/javascript' src='//profitshare.bg/ai/463757'>
Как мога да преместя горе скрипта с малко наляво или малко надясно или нагоре, надолу. Това е една реклама, която поставих в сайта си, но е влезнала в "монитора" и искам леко да я оправя.

joTunkiq
Потребител
Потребител
Posts: 825
Joined: Tue Dec 25, 2012 10:03 am
Answers: 142
Contact:

Post by joTunkiq » Mon Feb 12, 2018 4:26 pm

Няма да е лошо да дадеш скрийншот на сайта и как излиза вътре. Така дори не можем да гадаем.

Начина е следният - натисни F12 и с инспектора кликни върху рекламата и виж кой е елемента който я съдържа. Повечето такива "рекламо провайдъри" вкарват iframe-а или html-а в някакъв див с определен клас. Намери кой е той и го стилизирай така, че да не ти прецаква страницата или му задай overfow:hidden :D :idea: :?:

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Mon Feb 12, 2018 4:26 pm

Братле, това се прави по следният начин.

Имаш едно контейнерче :)

<div style="margin-left:10px;margin-right:10px;margin-top:10px;">


<script type='text/javascript' src='//profitshare.bg/ai/463757'>



</div>

Ама колко ще е респонсиве не знам :)!

qnkov90
Нов
Нов
Posts: 57
Joined: Sun Mar 26, 2017 6:05 pm

Post by qnkov90 » Mon Feb 12, 2018 4:46 pm

Благодаря, с тоя код нещата тръгнаха! :)
Да питам тук за нещо друго, преди да отворя нова тема. Мога ли да направя някакъв random на рекламите? Понеже ситемата ми си има опция за реклами (top, left, right) и там въвеждам скрипта, но мога ли да добавя няколко скрипта и да се сменят при рефреш. Един път да е тази реклама, другия път да излиза другата?

Post Reply