multidimensional array in javascript flowchart

User avatar
Revelation
Web-tourist
Web-tourist
Reactions: 1
Posts: 958
Joined: Sun Mar 24, 2013 1:23 pm
Answers: 68

Post by Revelation »

Ако продължаваш така да си пишеш нещата, никога няма да стигнеш до извод. Проблема е, че объркваш и мен, макар че все пак виждам грешки.

Между другото, по-скапано написана библиотека не бях виждал.

[js]
var operatorData = $flowchart.flowchart('getOperatorData', selectedOperatorId);
operatorData.properties.inputs.input_0.label = "NEW LABEL";

$flowchart.flowchart('setOperatorData', selectedOperatorId, operatorData);
[/js]

Опитай така.
User avatar
vasilev
Потребител
Потребител
Reactions: 0
Posts: 664
Joined: Sat Feb 07, 2009 12:41 pm
Answers: 25
Location: Everywhere
Contact:

Post by vasilev »

разбрах .. първо да се вземат обектите и след това да се сменят..
ок е сега, мерси !

има много други библиотеки но тази е що годе добра и безплатна..
User avatar
Revelation
Web-tourist
Web-tourist
Reactions: 1
Posts: 958
Joined: Sun Mar 24, 2013 1:23 pm
Answers: 68

Post by Revelation »

vasilev wrote:разбрах .. първо да се вземат обектите и след това да се сменят..
ок е сега, мерси !

има много други библиотеки но тази е що годе добра и безплатна..
Ами по принцип нещата винаги така работят. Ако съществуват данните, трябва първо да ги вземеш, след това да ги обработиш и да ги запишеш отново.

Представи си работата с базата данни. Преди да промениш данни, ги взимаш първо. Дори UPDATE-SET прави първо един вид SELECT преди да промени данните.
Post Reply