Page 2 of 2

Posted: Wed Apr 25, 2018 8:29 pm
by Revelation
Ако продължаваш така да си пишеш нещата, никога няма да стигнеш до извод. Проблема е, че объркваш и мен, макар че все пак виждам грешки.

Между другото, по-скапано написана библиотека не бях виждал.

[js]
var operatorData = $flowchart.flowchart('getOperatorData', selectedOperatorId);
operatorData.properties.inputs.input_0.label = "NEW LABEL";

$flowchart.flowchart('setOperatorData', selectedOperatorId, operatorData);
[/js]

Опитай така.

Posted: Thu Apr 26, 2018 6:22 am
by vasilev
разбрах .. първо да се вземат обектите и след това да се сменят..
ок е сега, мерси !

има много други библиотеки но тази е що годе добра и безплатна..

Posted: Thu Apr 26, 2018 8:47 am
by Revelation
vasilev wrote:разбрах .. първо да се вземат обектите и след това да се сменят..
ок е сега, мерси !

има много други библиотеки но тази е що годе добра и безплатна..
Ами по принцип нещата винаги така работят. Ако съществуват данните, трябва първо да ги вземеш, след това да ги обработиш и да ги запишеш отново.

Представи си работата с базата данни. Преди да промениш данни, ги взимаш първо. Дори UPDATE-SET прави първо един вид SELECT преди да промени данните.