Помощ ;)ff пак прецака нещата

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Помощ ;)ff пак прецака нещата

Post by Player_pz » Sun Jun 25, 2006 8:04 am

Някои може ли да ми помогне да няглася една
страничка да се вижда под ff както се вижда под IE .
Ето я тук
Само че не се вижда така ако я гледате през ff
.. които няма IE - ето един screen shot -> http://playerrulz.hit.bg/status.gif
Ще може ли някои да ми помогне ?
благодаря предварително :P

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Post by mupcku » Sun Jun 25, 2006 8:56 am

ти ли си я правил, и с коя програма си я правил?

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sun Jun 25, 2006 9:12 am

notepage да ти говори нещо ? ;)
иначе цветовете ги видях от онази програма , която май mute даде в раздел "Софтуер/ ...."
mupcku , можеш ли да ми помогнеш ? ;)

User avatar
NetCutter
Потребител
Потребител
Posts: 1242
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:54 am
Location: In Your Hard Drive!!!
Contact:

Post by NetCutter » Sun Jun 25, 2006 9:16 am

Е че то си е наред бе Плей!?
При мене на ФФ си ми изглежда точно като на скрийншота!

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sun Jun 25, 2006 9:33 am

ето и на мен как ми излиза под ff -> screen shot

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Post by mupcku » Sun Jun 25, 2006 9:39 am

мен ми излиза гадно не знам за другите...ми добре, де така като гледам, сорса ти няма да е толкова дълъг и сложен, направи я със front page, или с някоя друга програма.Може да ти се стори малко тъп съвет, но аз всички мои сайтове и скриптове си ги правя на front page и до сега съм нямал никакъв проблем със браузърите!

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Sun Jun 25, 2006 9:43 am

да бе няма разлики я се загледаите
HR е в друг цвят
и текста е черен ;)

и ето ти ги грешките
<hr color="42A905" size="7" width="600px">
забележи какво си изпуснал # важно е

<hr color="#42A905" size="7" width="600px">

изобщо разликата се получава от това че неси слагал #
аз го направих и сайта ти е абсолютно еднакав оправисиго ;)

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sun Jun 25, 2006 9:54 am

мерси mute ;)
само че защо през ff ми излиза шрифта по-малък , а през IE по-голям ?
цветовете ги оправих ;)

User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Post by LiRiX » Sun Jun 25, 2006 10:13 am

Малко тъпо ще ти се стори, но защо не пробваш

Code: Select all

<FONT SIZE="5"> TEXT </FONT>
:wink:

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Sun Jun 25, 2006 11:19 am

аха сигорно неси задал големина на шрифта и броузера си го избира сам

и бтв задаи всичките неща в ЦСС фаила ;)

Post Reply