музика в сайт

Post Reply
User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

музика в сайт

Post by Access » Tue Jul 04, 2006 12:25 pm

:)

след като съм сложил някаква музика в сайта, може ли да стане така че, музиката да не спира след избирането на друга част от сайта :)

смисъл ако си в индекса и вече песничката е почнала и идеш в друга част на сайта да не почва от начало еми да продължава да свири от там от където е била в индекса :)

възможно ли е тва нещо :)

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Tue Jul 04, 2006 12:50 pm

ами единствено с frame/iframe може да стане .. друг начин невиждам.

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Tue Jul 04, 2006 2:04 pm

нещо като пример за код може ли да ми дадеш :)

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Tue Jul 04, 2006 2:13 pm

<frameset rows="0%,100%" border="0">
<frame src="music.html" scrolling="auto" name="lqv" />
<frame src="index.html" scrolling="auto" name="dqsno" />
</frameset>

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Tue Jul 04, 2006 3:25 pm

благодаря :?:
сега ще го пробвам 8)

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Fri Jul 07, 2006 6:07 pm

ХИХИ :) еи ... :P тая идея за музиката от снощи ли ти дойде с моя сайт :D :) и при мен спира ... :)

User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Post by vesku » Sat Jul 08, 2006 7:36 am

като се сложи вав фрейм целия сайт става

Post Reply