Стил на уеб-тоурист..

Post Reply
Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Стил на уеб-тоурист..

Post by Dido_net » Sat Jul 08, 2006 11:30 am

Значи, как се правят толкова тънки рамки като в главната страница на уеб тоурист? Онези много тънките тъмно сините? :roll:
Гледах сорса ама нищо не направих.. :oops:

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Sat Jul 08, 2006 11:54 am

незнам за кои рамки говориш
но ...

<div style="border:solid 1px blue; width:400px; height:400px"></div>

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Jul 08, 2006 12:02 pm

Image


:roll:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Jul 08, 2006 12:46 pm

Dido_net wrote:Image


:roll:

Отваряш сорса и намираш къде пише "Последни теми от форума".
Таблицата е class="center" .
Отваряш css файла и поглеждаш този клас:

Code: Select all

.center {
font-size: 11px;
font-family:verdana,Tahoma;
color:#494D53;
border: 1px  solid  #7DA1CA;
}

Тебе те интересува това:
border: 1px  solid  #7DA1CA;

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Sat Jul 08, 2006 12:48 pm

Dido_net wrote:Image


:roll:
mute, ти е написал точно това което ти трябва :)
както и admin-a :)

само смали малко неговите размери който е дал (400) и си я направи по твое желание и сложи малко по светъл цвят :)

ето ти пример:

Code: Select all

<div style="border&#58;solid 1px #7DA1CA; width&#58;400px; height&#58;400px"></div>

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Jul 08, 2006 1:11 pm

благодаря ви на всички :)

Post Reply