login+password

User avatar
CoFFee
Нов
Нов
Posts: 64
Joined: Sat Jun 09, 2007 2:29 pm

Post by CoFFee » Mon Jul 16, 2007 1:21 am

значи ся имам друг проблем ... как мога да направя след като се логин в www.configuration.host-bg.info да ме прехвърли в www.configuration.host-bg.info/site :idea:

User avatar
datamatrix
Турист
Турист
Posts: 527
Joined: Fri May 18, 2007 3:44 pm
Answers: 23
Contact:

Post by datamatrix » Mon Jul 16, 2007 5:26 am

с PHP е следното: <?php header("Location: site/"); ?> (май така беше)
с HTML ставаше с определен мета таг..
с JavaScript <script type="text/javascript" language="JavaScript"><!-- window.location="site/"; //--></script>

User avatar
cToKaTa
Турист
Турист
Posts: 257
Joined: Mon May 21, 2007 11:23 am
Location: Sliven
Contact:

Post by cToKaTa » Tue Jul 17, 2007 1:45 pm

а как да направя ,че да може да изкарва всички регистрирани примерно в отделна страничка members.php
Търсят се модератори -Виж
Посетете сайта ми - http://OurGroup.data.bg

User avatar
cToKaTa
Турист
Турист
Posts: 257
Joined: Mon May 21, 2007 11:23 am
Location: Sliven
Contact:

Post by cToKaTa » Tue Jul 17, 2007 3:59 pm

никой ли незнае ?
Търсят се модератори -Виж
Посетете сайта ми - http://OurGroup.data.bg

User avatar
datamatrix
Турист
Турист
Posts: 527
Joined: Fri May 18, 2007 3:44 pm
Answers: 23
Contact:

Post by datamatrix » Tue Jul 17, 2007 6:50 pm

Code: Select all

/*connect to the database*/
$q=mysql_query&#40;"SELECT * FROM users"&#41;;
echo "<table>\n";
while&#40;$r=mysql_fetch_array&#40;$q&#41;&#41;
&#123;
 echo "<tr><td>";
 echo $r&#91;'username'&#93;."</td><td>".$r&#91;'register_date'&#93;."</td><td>".$r&#91;'post_count'&#93;."</td><td>".$r&#91;'website'&#93;;
 echo "</td></tr>\n";
&#125;
echo "</table>\n";
/*disconnect*/

User avatar
cToKaTa
Турист
Турист
Posts: 257
Joined: Mon May 21, 2007 11:23 am
Location: Sliven
Contact:

Post by cToKaTa » Tue Jul 17, 2007 6:58 pm

ах това ме съмнява да е ! Никъде няма връзка със базата данни и таблицата ъшърс
Търсят се модератори -Виж
Посетете сайта ми - http://OurGroup.data.bg

User avatar
datamatrix
Турист
Турист
Posts: 527
Joined: Fri May 18, 2007 3:44 pm
Answers: 23
Contact:

Post by datamatrix » Tue Jul 17, 2007 7:08 pm

cToKaTa wrote:ах това ме съмнява да е ! Никъде няма връзка със базата данни и таблицата ъшърс
Офффф...

Code: Select all

<?php
$con = mysql_connect&#40;"localhost", "root, "password"&#41;;
 mysql_select_db&#40;"test_database",$con&#41;;
 $q=mysql_query&#40;"SELECT * FROM `users`",$con&#41;;
 echo "<table>\n";
 $n=0;
 while&#40;$r=mysql_fetch_array&#40;$q&#41;&#41;
 &#123;
  echo "<tr><td>";
  echo "<td>".&#40;$n+1&#41;."</td>".$r&#91;'username'&#93;."</td><td>".$r&#91;'register_date'&#93;."</td><td>".$r&#91;'post_count'&#93;."</td><td><a href="".$r&#91;'website'&#93;."">".$r&#91;'website'&#93;."</a>";
  echo "</td></tr>\n";
  $n++;
 &#125;
 echo "<tr><td colspan="4">";
 if&#40;$n==0&#41; echo "There are no registered users to show";
 else echo "We have $n registered users";
 echo "</td></tr>\n";
 echo "</table>\n";
 mysql_close&#40;$con&#41;;
?>
Ето ти го с всички такъми

User avatar
CoFFee
Нов
Нов
Posts: 64
Joined: Sat Jun 09, 2007 2:29 pm

Post by CoFFee » Wed Jul 18, 2007 11:41 am

Code: Select all

с PHP е следното&#58; <?php header&#40;"Location&#58; site/"&#41;; ?> &#40;май така беше&#41; 
с HTML ставаше с определен мета таг.. 
с JavaScript <script type="text/javascript" language="JavaScript"><!-- window.location="site/"; //--></script>
това къде да го пиша ? :) че не му разбирам много на php

User avatar
datamatrix
Турист
Турист
Posts: 527
Joined: Fri May 18, 2007 3:44 pm
Answers: 23
Contact:

Post by datamatrix » Wed Jul 18, 2007 7:22 pm

header() винаги се пише преди първия ред от html кода. Имай предвид, че страница от вида:

Code: Select all

<?php header&#40;"Location&#58; site/"&#41;; ?>
<html>
<head>
<title>&nbsp;</title>
</head>
<body>
Nikoga nqma da vidite tazi stranica
</body>
</html>
се пренасочва от съръра преди да я е подал към браузара.

User avatar
CoFFee
Нов
Нов
Posts: 64
Joined: Sat Jun 09, 2007 2:29 pm

Post by CoFFee » Wed Jul 18, 2007 7:40 pm

де да го пиша туи е ?

я ми го направи че немога да разбера.... +1

Post Reply