Page 1 of 1

Брояч на сайта

Posted: Sun Jul 10, 2005 9:04 pm
by test
Да сложиш брояч на сайта е хипер лесно(с програма) само свалете тази програма http://loper.hit.bg/web-traffic-counter.rar и като я разхивирате и я пуснете просто си изберете даден брояч и цъкнете
Generate Counter Code след това давате Ctrl+V и го копирате на уеб страницата си и сте готови.

Re: Брояч на сайта

Posted: Sun Jul 10, 2005 10:07 pm
by Admin
DokToRa wrote:Да сложиш брояч на сайта е хипер лесно(с програма) само свалете тази програма http://loper.hit.bg/web-traffic-counter.rar и като я разхивирате и я пуснете просто си изберете даден брояч и цъкнете
Generate Counter Code след това давате Ctrl+V и го копирате на уеб страницата си и сте готови.
Намери време да напишеш някой път една статия за това как
се прави акаунт в hit.bg и после как се слага сайта вътре.
Ама подробно и да е като за петокласници - стъпка по
стъпка.
Бях писал една такава ама я изгубих и сега нямам време.
Много писане е.
В момента правя система за логване в сайта и писане на статий вътре в сайта.
Ама се оказа много сложно и ще се наложи 2 седмици да пиша
кодове.

и аз мога

Posted: Mon Jul 11, 2005 5:15 am
by mute
ако тои няма време или немусе занимава аз ще напиша и ще се постарая да е "като за петокласници" нещо подобно на темата за DC++ обяснено с картинки и тнт.

Posted: Mon Jul 11, 2005 11:45 am
by test
Ми дати кажа чесно неме бива много в обясненията.Обикновено като тръгна да о бяснявам нещо трябва даго повтора по два трипати по различни начини даме разберат(и не искам да се изложа)