Имам малък проблем

Post Reply
LordBurn
Нов
Нов
Posts: 1
Joined: Fri Jun 20, 2008 6:36 pm

Имам малък проблем

Post by LordBurn » Fri Jun 20, 2008 6:52 pm

Значи,проблема ми е с този сайт: http://popmundo.hit.bg
Когато го отворя с Opera,нямам никакви проблеми,всичко е както си е направeно,но когато го отворя с IE или Firefox,тогава се появява проблема - логото не застава най-горе в таблицата както му е оказано,а застава долу.Някой да знае как може да се оправи?

П.С.Ако темата не е в правилния раздел нека модераторите я преместят

User avatar
EmPowerYou
Турист
Турист
Posts: 478
Joined: Mon Oct 23, 2006 7:19 am
Answers: 13

Post by EmPowerYou » Fri Jun 20, 2008 7:03 pm

Нагласяй го за операта. Отворих го с FF, IE и Safari, през всички, както ти каза, изгледа е еднакъв. Логично е, да го нагласиш и за операта.

П.С. Нямам опера за да го прегледам, иначе щях да ти помогна.

User avatar
paneznam
Турист
Турист
Posts: 358
Joined: Mon Aug 28, 2006 11:03 am
Answers: 9
Location: Видин

Post by paneznam » Fri Jun 20, 2008 7:09 pm

Image
При мен това се вижда и мисля, че е наред.Отворих го с Maxthon Web Browser.Той е подобен на IE,.Може би cokies се съхраняват някъде и затова объркват браузера (имал съм го този проблем).

User avatar
peter_ew
Турист
Турист
Posts: 491
Joined: Tue Nov 20, 2007 5:14 pm
Answers: 39
Location: Плевен

Post by peter_ew » Fri Jun 20, 2008 8:06 pm

пробвай с това

Code: Select all

<table height="колкото-на-логото" width="колкото-на-логото">
пробвай го това с таблицата с логото

Post Reply