Xampp

C++ JAVA
Post Reply
kzteam
Турист
Турист
Posts: 567
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:52 pm

Xampp

Post by kzteam » Tue May 03, 2011 3:14 pm

Как да го направя Phpmyadmin да не ми е локалхост а с ип-то ми ? 93,180,70,126
Image

User avatar
tedo96
Гуру
Гуру
Posts: 2816
Joined: Mon Feb 21, 2011 6:31 pm
Answers: 219
Location: Пловдив

Post by tedo96 » Tue May 03, 2011 3:48 pm

Не става ли като го напишеш? Със статичен адрес ли си?

stonybg
Турист
Турист
Posts: 201
Joined: Sun Apr 13, 2008 2:07 pm
Answers: 13

Post by stonybg » Wed May 04, 2011 8:09 am

трябва да си настроиш Phpmyadmin във фаила config.inc.php, самоче много внимавай с настройките че някой да не земе да ти шари из ДБ-то :)

action
Нов
Нов
Posts: 51
Joined: Tue Apr 05, 2011 9:04 am
Location: Някъде над рудника-Пернишко :D

Post by action » Wed May 04, 2011 2:28 pm

Ако локала ти работи нормално 93,180,70,126/phpmyadmin

:D

User avatar
MaLa_NocHe
Потребител
Потребител
Posts: 839
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:26 am
Answers: 20
Location: Русе

Post by MaLa_NocHe » Wed May 04, 2011 7:43 pm

Ако не си с рутер би трябвало да стане така:

http://93.180.70.126/phpmyadmin

Ако си с рутер, не става, личен опит ;)

User avatar
Mapu0
Турист
Турист
Posts: 507
Joined: Sun Nov 12, 2006 12:10 pm
Location: Перник
Contact:

Post by Mapu0 » Thu May 05, 2011 12:39 pm

Ако си през рутер,просто трябва на него да си настроиш или DMZ или virtual server,който да ти изкарва през определен порт уеб интерфейса,но зависи от марката на рутера,при някои рутери забраниха вече 80-ти порт(уеб) да се използва за виртуален сървър.Но и това може да се отстрани като проблем,ако малко се разръчкаш или firewall-а

Post Reply