Най преглеждани песни

C++ JAVA
User avatar
winers
Потребител
Потребител
Posts: 942
Joined: Mon Dec 15, 2008 9:08 am
Location: Костинброд

Post by winers » Fri Aug 12, 2011 7:58 pm

Видях проблема, когато го направя LIMIT 1 тогава излиза най преглежданата, а ако го направя повече от 1 се разбъркват.

Karcho
Потребител
Потребител
Posts: 1405
Joined: Wed Apr 07, 2010 4:40 pm
Answers: 155

Post by Karcho » Fri Aug 12, 2011 8:50 pm

winers wrote:Видях проблема, когато го направя LIMIT 1 тогава излиза най преглежданата, а ако го направя повече от 1 се разбъркват.
Най-вероятно полето в базата данни visited не е от типа integer. Смени го от VARCHAR (предполагам) на int.

User avatar
webdeveloper
Потребител
Потребител
Posts: 1030
Joined: Thu Sep 24, 2009 5:29 am
Answers: 15

Post by webdeveloper » Fri Aug 12, 2011 8:54 pm

Както каза Karcho, полето visited трябва да е INT.

User avatar
winers
Потребител
Потребител
Posts: 942
Joined: Mon Dec 15, 2008 9:08 am
Location: Костинброд

Post by winers » Sat Aug 13, 2011 10:37 am

Да така е.. мерси Karcho +1

Post Reply