Помощ за един логин скрипт

C++ JAVA
Post Reply
User avatar
Ivkoni_
Турист
Турист
Posts: 263
Joined: Sun Dec 14, 2008 9:37 am

Помощ за един логин скрипт

Post by Ivkoni_ » Fri Mar 23, 2012 5:29 pm

Използвам този урок за логин+регистер+админ панел:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1532

И навсякъде ми дава грешка в този ред:

Code: Select all

$_contents = fread($_handle, filesize($_filename));
Как да го оправя? Спешно ми е до половин час..

User avatar
djman
Гуру
Гуру
Posts: 2796
Joined: Sat Sep 12, 2009 8:07 am
Answers: 107

Post by djman » Fri Mar 23, 2012 5:35 pm

А грешката е?

User avatar
Ivkoni_
Турист
Турист
Posts: 263
Joined: Sun Dec 14, 2008 9:37 am

Post by Ivkoni_ » Fri Mar 23, 2012 5:39 pm

Ми показва ми че има грешка на еди кой си ред и като го погледна е този който съм дал горе. Нищо друго.

User avatar
djman
Гуру
Гуру
Posts: 2796
Joined: Sat Sep 12, 2009 8:07 am
Answers: 107

Post by djman » Fri Mar 23, 2012 6:39 pm

А каква е самата грешка? Какво му има на този ред? В грешката пише какво не е наред, копи пейст тук да я видим :)

Post Reply