Echo, при отворен вече php код.

C++ JAVA
Post Reply
niksdevil
Турист
Турист
Posts: 364
Joined: Sun Jan 16, 2011 7:17 pm

Echo, при отворен вече php код.

Post by niksdevil » Thu Sep 13, 2012 12:51 pm

Здравейте, как мога да си изкарам резултатите на този код:

$attachment = array

(
'access_token'=>$facebook->getAccessToken(),
'message' => '$getlast[name]',
'name' => '$getlast[name]',
'caption' => 'blaaaa',
'link' => 'http://blaaaaa/index.php?page=video&id=getlast[id]',
'description' => '',
'picture' => '$getlast[img]'
);

Така не излизат, а само в еcho, а тук няма как да го ползвам.

Radko
Потребител
Потребител
Posts: 651
Joined: Mon Jun 18, 2007 2:22 pm
Answers: 87
Location: София

Post by Radko » Thu Sep 13, 2012 1:51 pm

Формулирай си въпроса и го задай пак. Нищо не разбрах.

можеш да си изкараш съдържанието на array с print_r().

User avatar
Dizasterr
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1919
Joined: Thu Nov 05, 2009 9:49 pm
Answers: 52
Contact:

Post by Dizasterr » Thu Sep 13, 2012 2:23 pm

Както казаха по - горе за масиви

Code: Select all

echo
не ти върши работа.
Използва се

Code: Select all

print_r()
или

Code: Select all

var_dump()
.

CronusLabs
Нов
Нов
Posts: 28
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:10 am

Post by CronusLabs » Thu Sep 13, 2012 2:42 pm

Ако искаш да изкараш цялата информация
[php]<?php
print_r($attachment);
?>[/php]

Ако искаш да изкараш нещо специфично
[php]<?php echo $attachment['access_token']; ?>[/php]

Fakeheal
Гуру
Гуру
Posts: 2704
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:37 am
Answers: 351
Location: /r/eyebleach
Contact:

Post by Fakeheal » Thu Sep 13, 2012 3:26 pm

Смени кавичките на двойни?

niksdevil
Турист
Турист
Posts: 364
Joined: Sun Jan 16, 2011 7:17 pm

Post by niksdevil » Thu Sep 13, 2012 3:55 pm

Там е работата, че не мога да изкарам $getlast

вади си ми го , като текст

User avatar
hrischo
Потребител
Потребител
Posts: 1037
Joined: Wed Apr 12, 2006 4:13 pm
Answers: 233
Location: София
Contact:

Post by hrischo » Thu Sep 13, 2012 4:52 pm

[php]$attachment = array (
'access_token' => $facebook->getAccessToken(),
'message' => $getlast['name'],
'name' => $getlast['name'],
'caption' => 'blaaaa',
'link' => 'http://blaaaaa/index.php?page=video&id={$getlast['id']}',
'description' => '',
'picture' => $getlast['img']
);[/php]

niksdevil
Турист
Турист
Posts: 364
Joined: Sun Jan 16, 2011 7:17 pm

Post by niksdevil » Thu Sep 13, 2012 4:54 pm

hrischo, точно се сетих, но при теб отива точката :)

Post Reply