Изтриване на запис след определено време

C++ JAVA
madmax3_
Турист
Турист
Posts: 341
Joined: Mon Jan 10, 2011 4:08 pm
Answers: 32
Contact:

Post by madmax3_ » Thu Sep 27, 2012 4:38 pm

Вкарай го веднага след като се свържеш към ДБ.


include("config.php");



$sql = "DELETE FROM `servers` WHERE (DATE(NOW()) - DATE(time)) > 5";

$q = mysql_query($sql) or die(mysql_error());







if($_POST['submit'])
{


-----------------------

Не е най-доброто решение, но ще свърши работа.
Last edited by madmax3_ on Thu Sep 27, 2012 7:23 pm, edited 2 times in total.

3AKOHA
Нов
Нов
Posts: 21
Joined: Sat Sep 15, 2012 9:28 am

Post by 3AKOHA » Thu Sep 27, 2012 5:17 pm

Е това се получи:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '* FROM `servers` WHERE (DATE(NOW()) - DATE(time)) > 5' at line 1

Radko
Потребител
Потребител
Posts: 651
Joined: Mon Jun 18, 2007 2:22 pm
Answers: 87
Location: София

Post by Radko » Thu Sep 27, 2012 6:38 pm

Направи го така

[sql]DELETE FROM `servers` WHERE DATEDIFF(NOW(),`time`) > 5[/sql]
Last edited by Radko on Thu Sep 27, 2012 7:47 pm, edited 1 time in total.

madmax3_
Турист
Турист
Posts: 341
Joined: Mon Jan 10, 2011 4:08 pm
Answers: 32
Contact:

Post by madmax3_ » Thu Sep 27, 2012 7:23 pm

След DELETE няма *

madmax3_
Турист
Турист
Posts: 341
Joined: Mon Jan 10, 2011 4:08 pm
Answers: 32
Contact:

Post by madmax3_ » Fri Sep 28, 2012 4:36 pm

madmax3_ wrote:Вкарай го веднага след като се свържеш към ДБ.


include("config.php");



$sql = "DELETE FROM `servers` WHERE (DATE(NOW()) - DATE(time)) > 5";

$q = mysql_query($sql) or die(mysql_error());







if($_POST['submit'])
{


-----------------------

Не е най-доброто решение, но ще свърши работа.

Post Reply