Скрипт за търсене не работи коректно

C++ JAVA
Post Reply
Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Скрипт за търсене не работи коректно

Post by Knoppix_ » Thu Jun 13, 2013 8:47 am

Оправих се
@exec - тези неща които изброи бяха сменение съответно грешка при копирането се е получила, само за сведения ползвам един и същи плугин навсякъде просто ми беше трудно да си видя грешката намерих си и си реших проблема при завката сложих %променливата%
тука стана малко като вица за американският руският и българският форум!
Благодаря за помощта на всички
Last edited by Knoppix_ on Thu Jun 13, 2013 12:20 pm, edited 1 time in total.

exec
Турист
Турист
Posts: 581
Joined: Fri Dec 03, 2010 5:49 pm
Answers: 132

Post by exec » Thu Jun 13, 2013 9:04 am

Един от големите ти проблеми е, че ти събираш разни кодове от разни места в интернет и очакваш като ги сложиш заедно, всичко да заработи в синхрон. Няма начин. Трябва да вникнеш в начина им на работа, да ги разбереш, да ги научиш, чак тогава да ги използваш в реален проект.

Javascript кода за инициализиране на търсенето, който си показал, всъщност е кода от примера, едно към едно, без дори да се опиташ да разбереш какво означава този код. В примера те показват търсене по itemid и productid. В твоя код имаш vlekach_number и data_zarejdane

User avatar
eLite
Потребител
Потребител
Posts: 967
Joined: Mon Apr 07, 2008 8:08 pm
Answers: 59
Location: София

Post by eLite » Thu Jun 13, 2013 9:53 am

Преди да търсим проблема, би ли ни казал какво очакваш да се случи с горе-посочените скриптове?

Post Reply