Относно галерия

C++ JAVA
Post Reply
User avatar
kitchenbg
Потребител
Потребител
Posts: 904
Joined: Sat Jun 03, 2006 8:36 am
Answers: 30
Location: hasta la victoria siempre

Относно галерия

Post by kitchenbg » Mon Jan 09, 2017 2:18 pm

Здравейте, иска ми се да направя следното нещо ... Галерия от снимки като при самото качване на снимките да може да се качват примерно до 10 снимки на веднъж и една от тях да се записва в база данни, да се създава директория в която да се качват! След което при отваряне на страницата с категориите да се появяват само тези снимки които са в базата данни и след като се натисне на дадена категория да се отваря самата галерия със снимки! Дали някой може да помогне със осъществяването на това чудо! Благодаря!

Fakeheal
Гуру
Гуру
Posts: 2705
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:37 am
Answers: 351
Location: /r/eyebleach
Contact:

Post by Fakeheal » Wed Jan 11, 2017 12:36 am

Докъде си го докарал? :)

User avatar
kitchenbg
Потребител
Потребител
Posts: 904
Joined: Sat Jun 03, 2006 8:36 am
Answers: 30
Location: hasta la victoria siempre

Post by kitchenbg » Thu Jan 12, 2017 10:23 am

До никъде :)

User avatar
teroristd
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1769
Joined: Thu Feb 18, 2010 11:50 am
Answers: 83

Post by teroristd » Thu Jan 12, 2017 10:35 am

Кое по-точно те затруднява? Как искаш да се качват снимките, от едно поле всичките или от 10 полета? Според мен трябва да разделиш задачата на части, така ще бъде по лесно да ти помогнем.

Post Reply