foreach in case ..

C++ JAVA
User avatar
vasilev
Потребител
Потребител
Posts: 663
Joined: Sat Feb 07, 2009 12:41 pm
Answers: 25
Location: Everywhere
Contact:

Re: foreach in case ..

Post by vasilev » Sun Jan 17, 2021 4:57 pm

Имам rest api и използвам статични функции.
Главният class е от вида Class_api {} . В него има n на брой функции.
Искам да добавя нови .. в зависимост дали тези новите са създадени.
Веки клас е в дадена папка. Ако тази папка я няма - не се зарежда.
В момента имам /api, /api2, /api3 ... , имената на класовете са Class_api, Class_api2 ..И тн.
Искам да има само един главен клас .. за /api .
Така съм го направил преди . Зареждаш страница /test и търси Class_test. Ако няма такъв -> page not found.

User avatar
djman
Гуру
Гуру
Posts: 2819
Joined: Sat Sep 12, 2009 8:07 am
Answers: 110

Re: foreach in case ..

Post by djman » Sun Jan 17, 2021 6:27 pm

Искам да има само един главен клас .. за /api .
А как ще разбереш кой клас ти трябва точно? Искаш от /api/method да викаш method от Class_api ли?

uphero
Потребител
Потребител
Posts: 787
Joined: Mon Feb 20, 2012 12:26 pm
Answers: 34
Location: Казанлък
Contact:

Re: foreach in case ..

Post by uphero » Sun Jan 17, 2021 11:25 pm

А защо вместо да ползваш тая глупост не се огледаш за нещо със готова структура, някой фреймурк?
Lumen примерно

User avatar
vasilev
Потребител
Потребител
Posts: 663
Joined: Sat Feb 07, 2009 12:41 pm
Answers: 25
Location: Everywhere
Contact:

Re: foreach in case ..

Post by vasilev » Fri Jan 22, 2021 4:32 pm

Djman - викам статична функция в зависимост от /merhod
Пример:

Switch method
Case test: class_api::test()
Case test2 ... И тн

Uphero , защото съм направил вече framework .. не искам да ползвам нов :)

User avatar
Revelation
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 922
Joined: Sun Mar 24, 2013 1:23 pm
Answers: 65

Re: foreach in case ..

Post by Revelation » Fri Jan 22, 2021 6:07 pm

vasilev wrote:
Fri Jan 22, 2021 4:32 pm
Uphero , защото съм направил вече framework .. не искам да ползвам нов :)
Ами използвай готови компоненти, като например тези на Symfony и ги интегрирай. Губиш си времето с нещо, което е направено в пъти по-добре.

П.П. Времето, в което беше яко да си пишем собствени рамки отдавна мина и винаги ще ти липсва нещо, което вече е направено.

Post Reply