не мога да си подредя проверката както трябва

C++ JAVA
Post Reply
xto
Турист
Турист
Posts: 579
Joined: Tue May 30, 2006 1:35 pm

не мога да си подредя проверката както трябва

Post by xto » Wed May 14, 2008 6:41 pm

значи имам селект и при echo искам да ми изкарва една проверка значи вижте сега как си изкарвам коментарите

Code: Select all

echo "<table align=\"center\" style=\"background&#58; #000000\" id='table' height='71' width='493'>
<tr>
<td align=\"left\">От&#58; <a class=\"user\" href=\"http&#58;//www.allmix.org/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=".$row&#91;potrebitel&#93;."\">".$row&#91;potrebitel&#93;."</a></td><td><a class=\"user\" href=\"javascript&#58;areatext&#40;'&#91;quote=".$row&#91;potrebitel&#93;."&#93;".$row&#91;coment&#93;."&#91;/quote&#93;'&#41;;\">Цитат</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=#666666 align=\"left\" colspan=\"3\" >".$coment."</td>
</tr>
</table>";
&#125;
селекта не го давам мисля че няма нужда е искам да вместя тази рповерка

Code: Select all

<?
if &#40;$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 3||$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 1||$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 4&#41;  &#123; 
?>
<a href="http&#58;//allmix.org/mixes/edit/open.php?id=<?=$id?>" class="user">Изтриване</a>
	<?
&#125; else &#123;
?>
        <?php
if &#40;$userdata&#91;'username'&#93; == $user&#41; &#123;
echo "<a class=\"user\" href=\"http&#58;//allmix.org/mixes/edit/open.php?id=$id\">Редактирай</a>";
&#125; else &#123; &#125;
?>
        <?
  &#125;

?>

проверката да е вмъкна някъде в таблицата където си изкарвам коментарите това е ... пробвах се не се полочава :shock:

User avatar
unknown
Потребител
Потребител
Posts: 705
Joined: Fri Jan 19, 2007 10:41 am
Answers: 53
Location: Хасково

Post by unknown » Wed May 14, 2008 7:34 pm

Проверката е така:

Code: Select all

 <?
if &#40;$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 3||$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 1||$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 4&#41;  &#123;
echo "
<a href=\"http&#58;//allmix.org/mixes/edit/open.php?id=<?=$id?>\" class=\"user\">Изтриване</a>";
&#125; 
elseif &#40;$userdata&#91;'username'&#93; == $user&#41; &#123;
echo "<a class=\"user\" href=\"http&#58;//allmix.org/mixes/edit/open.php?id=$id\">Редактирай</a>";
&#125; else &#123; &#125;
?>
Ти си я вмъкни където искаш :?:

xto
Турист
Турист
Posts: 579
Joined: Tue May 30, 2006 1:35 pm

Post by xto » Thu May 15, 2008 3:45 am

проверката си беше правилна исках да е в мъкна в горния код и проблема ми е че не успявам и искам някой да ми помогне ....

raiden
Гуру
Гуру
Posts: 2182
Joined: Fri Dec 08, 2006 8:13 am
Answers: 190
Location: Варна

Re: не мога да си подредя проверката както трябва

Post by raiden » Thu May 15, 2008 9:12 am

Code: Select all

echo "<table align=\"center\" style=\"background&#58; #000000\" id='table' height='71' width='493'>
<tr>
<td align=\"left\">От&#58; <a class=\"user\" href=\"http&#58;//www.allmix.org/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=".$row&#91;potrebitel&#93;."\">".$row&#91;potrebitel&#93;."</a></td><td><a class=\"user\" href=\"javascript&#58;areatext&#40;'&#91;quote=".$row&#91;potrebitel&#93;."&#93;".$row&#91;coment&#93;."&#91;/quote&#93;'&#41;;\">Цитат</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=#666666 align=\"left\" colspan=\"3\" >".$coment."</td>
</tr>";
if &#40;$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 3||$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 1||$userdata&#91;'user_rank'&#93; == 4&#41;  &#123; 
echo "<tr><td><a href=http&#58;//allmix.org/mixes/edit/open.php?id=$id class=user>Изтриване</a></td><td></td><td><a class=user href=http&#58;//allmix.org/mixes/edit/open.php?id=$id>Редактирай</a></td></tr>";  &#125;
echo "</table>";
&#125;
Така?

Post Reply