Отваряне на сайт през мойто IP

C++ JAVA
joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Отваряне на сайт през мойто IP

Post by joro17 » Sat Apr 11, 2009 2:19 pm

здр хора, имам следния проблем: като напиша в браузъра localhost ми отваря каквото трябва (xampp страницата) а като напиша IP адреса си не го отваря. какъв може да е проблема ? ip-то ми не е реално, от това ли е :?

User avatar
emagi
Шаман
Шаман
Posts: 6476
Joined: Fri Dec 07, 2007 3:24 pm
Answers: 1032

Post by emagi » Sat Apr 11, 2009 2:28 pm

Напиши в броузъра си :
127.0.0.1
и ще стане.
Last edited by emagi on Sat Apr 11, 2009 3:10 pm, edited 1 time in total.

User avatar
dELux_nike
Гуру
Гуру
Posts: 2222
Joined: Sat Apr 04, 2009 4:53 pm
Answers: 292

Post by dELux_nike » Sat Apr 11, 2009 2:36 pm

Попринцип като си въведе Ip- то макар да не е реално не би ли трябвало даму изкарва сървара ?

User avatar
emagi
Шаман
Шаман
Posts: 6476
Joined: Fri Dec 07, 2007 3:24 pm
Answers: 1032

Post by emagi » Sat Apr 11, 2009 2:39 pm

dELux_nike wrote:
От твоя комп, няма как да стане да въведеш IP адреса си.ПОмоли някой друг, да го направи от неговия компютър


Попринцип като си въведе Ip- то макар да не е реално не би ли трябвало даму изкарва сървара ?

По принцип,ДА!Но предполагам потребителят е на BTK, като дефактно ip адреса на компютъра е нещо от порядъка на запазените ip адреси от рода на :
192.168.1.2
като 192.168.1.1 e на модема.

joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sat Apr 11, 2009 2:40 pm

давах ип-то ми на мой фр ама и той не може да отвори нищо пробва и след ип-то ми с 80 или 8080 ама и при него нищо не става :? иначе през това 127.0.0.1 мога да влизам

User avatar
emagi
Шаман
Шаман
Posts: 6476
Joined: Fri Dec 07, 2007 3:24 pm
Answers: 1032

Post by emagi » Sat Apr 11, 2009 2:43 pm

Отиди на START, от избираш RUN.Пишеш:
CMD
Ще ти излезе така нареченият Command Prompt.
В него въвеждаш:
ipconfig/all
Погледни какво пише срещу:
IP Address: ->
Last edited by emagi on Sat Apr 11, 2009 2:51 pm, edited 2 times in total.

joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sat Apr 11, 2009 2:43 pm

Не съм на БТК и нямам модем. а ип-то си го гледам от сайтовете дето са направени за това

User avatar
emagi
Шаман
Шаман
Posts: 6476
Joined: Fri Dec 07, 2007 3:24 pm
Answers: 1032

Post by emagi » Sat Apr 11, 2009 2:47 pm

joro17 wrote:Не съм на БТК и нямам модем. а ип-то си го гледам от сайтовете дето са направени за това

Направи ли това, което ти писах в предния пост

User avatar
dELux_nike
Гуру
Гуру
Posts: 2222
Joined: Sat Apr 04, 2009 4:53 pm
Answers: 292

Post by dELux_nike » Sat Apr 11, 2009 2:48 pm

ем явно не ти е реал Ип-то
Last edited by dELux_nike on Sat Apr 11, 2009 2:49 pm, edited 2 times in total.

joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sat Apr 11, 2009 2:48 pm

Да, видях но за всеки случай казвам. Иначе от това което ми даде, аз си отварям сайта, но моя фр не, нямам firewall

Post Reply