Отваряне на сайт през мойто IP

C++ JAVA
joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sat Apr 11, 2009 6:38 pm

Никой ли не знае как да го оправя :(

HelpeR
Нов
Нов
Posts: 37
Joined: Sat Apr 11, 2009 5:37 am
Location: Пазарджик

Post by HelpeR » Sat Apr 11, 2009 6:40 pm

Значи пич проблема ти не е в xampp или каквото и да е било провери дали firewall е пуснат и ако е пуснат го спри тогава може да се оправи ако не значи може някоя програма да пречи за правилно Функциониране на xampp. :)

User avatar
dELux_nike
Гуру
Гуру
Posts: 2222
Joined: Sat Apr 04, 2009 4:53 pm
Answers: 292

Post by dELux_nike » Sat Apr 11, 2009 6:45 pm

Коя версия на Xampp си сложил ?

joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sat Apr 11, 2009 8:56 pm

Нямам firewall. Последната версия на хампп имам, преди няколко дни я изтеглих, май че е 1.7.0

User avatar
dELux_nike
Гуру
Гуру
Posts: 2222
Joined: Sat Apr 04, 2009 4:53 pm
Answers: 292

Post by dELux_nike » Sat Apr 11, 2009 9:56 pm

Ще ти пречи ли да я махнеш и да го инсталираш със версията, която ти дадох и по начина който е описан ?

joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sun Apr 12, 2009 7:47 am

ми не искам щото тоя е по стара версия, а и както казах не мисля че е от него, защото и преди с 1 др пакет пак не можеше да се отваря.

User avatar
dELux_nike
Гуру
Гуру
Posts: 2222
Joined: Sat Apr 04, 2009 4:53 pm
Answers: 292

Post by dELux_nike » Sun Apr 12, 2009 1:20 pm

Ами както искаш :) дадох ти го защото в момента аз съм с него и ми върви ферфект

joro17
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:09 pm

Post by joro17 » Sun Apr 12, 2009 1:57 pm

ок, явно този проблем е рядко срещан :idea:

User avatar
alex95_bg_2
Шаман
Шаман
Posts: 5462
Joined: Thu Jul 24, 2008 8:25 am
Answers: 325
Location: localhost
Contact:

Post by alex95_bg_2 » Sun Apr 12, 2009 4:57 pm

нямаш реално ИП
това е страница на доставчика ти
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8b mod_bwlimited/1.4 PHP/5.2.9 Server at 67.159.45.96 Port 80
нали не си на линукс и не си качвал cPanel?

купи си IP от доставчика ти

User avatar
rosko
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 11, 2008 7:38 am
Answers: 32
Location: deep into the kernel

Post by rosko » Sun Apr 12, 2009 7:33 pm

emagi wrote:
alex95_bg_2 wrote:http://canyouseeme.com
доставчика ти кой е? може да е забранил порт 80
може да не си настроил апаче както трябва и да слоша само на 127.0.0.1
какво пише в httpd.conf на реда с Listen. ..?

Как ще е забранил порт 80?????? :idea: :idea: :idea:

:D Попринцип може, но всеки потребител като се върже и като види, че скайп не му тръгва...ще се откачи! :D :D
По проблема - При мен като си напиша IP без проблем си влизам. Нямам такива проблеми.

Post Reply