cronfile?

C++ JAVA
Post Reply
Leandeer
Нов
Нов
Posts: 26
Joined: Sat Aug 09, 2008 12:02 pm
Contact:

cronfile?

Post by Leandeer » Mon Jul 06, 2009 7:25 am

Така, искам да направя кронфайл, с който автоматично да изтривам записите от едно поле в базите данни. Но идеята, че знам как става точно. Момента, в която трябва да "търси" в дадена директория ми убягва, както и този с точната команда.

Мерси предварително :oops:

П.С. Изивинявам се, ако съм обръкал раздела

Lenin
Турист
Турист
Posts: 236
Joined: Sat Oct 13, 2007 3:43 pm

Re: cronfile?

Post by Lenin » Mon Jul 06, 2009 7:26 am


Bummer
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1744
Joined: Tue May 22, 2007 9:08 am
Answers: 53
Contact:

Post by Bummer » Mon Jul 06, 2009 7:27 am

То няма cronfile, a crontabs
А и кога да трие записите ?

Post Reply