Изкарване на резултат

C++ JAVA
Slavei
Турист
Турист
Posts: 528
Joined: Mon Aug 21, 2006 6:04 pm

Post by Slavei » Fri Apr 23, 2010 6:47 am

djpatzo wrote:
ggenov wrote:@djpatzo, след като в таблицата ти има нема 150 града, защо id-то ти е INT(11) ? :)
нима очакваш те да станат 100 милиарда ?
И защо city ти е varchar(250) :)
А тебе какво те бърка това попринцип.... Що не си замълчиш ами пишеш празни мнения... Ако не си забелязал в повечето системи по подразбиране използват INT(11) и не мисля, че това пречи нещо... Поне на мен не ми пречи. Я вземи си задай този глупав въпрос на някой от създателите на joomla, drupal, php-fusion и да не изброявам още ... Казвам го само, защото в случая се опитвам да помогна на човека, а не да развивам теми с тоз и оня защо било така и защо не..... някой да заключи темата, че са дразнещи празните приказки на някои от потребителите... Виждам някаква завист при теб, не е единствената тема в която ми се правиш на интересен, ама мен това не ме засяга, защото няма да се занимавам с мненията и въпросите на хора, които ги мързи да пишат отговорите на въпросите на потребителите и да задават въпроси защо така става в чужди теми... :o :o 8) 8)
В случая ggenov е прав. Хабят се ресурси. И ти си прав, че не пречи... на пръв поглед. :)
Най-дребният пример, който мога да ти дам е следващия път като ти се бави сайта да не обвиняваш хостинг фирмата, а да се замислиш, че има примерно още 500 човека, които мислят по този начин. И тези 500 човека ползват същите ресурси и за теб не остават ;)

baso
Потребител
Потребител
Posts: 789
Joined: Thu Apr 01, 2010 5:54 pm
Answers: 72
Location: Пазарджик
Contact:

Post by baso » Fri Apr 23, 2010 7:01 am

<?php
$sql = mysql_query('SELECT COUNT(*) FROM `table` WHERE `grad`');
$row = mysql_fetch_assoc($sql);

if($row['grad']=="sofiq")
{
echo 'Потребители от софия: '.$row['grad'].'';
}
?>
Така?

Post Reply