Имам проблем

C++ JAVA
Post Reply
lqbo123
Турист
Турист
Reactions: 0
Posts: 265
Joined: Mon Nov 30, 2009 6:19 pm

Имам проблем

Post by lqbo123 » Wed Jun 02, 2010 12:29 pm

Здравйете значи от няколко дни каквато и заявка да пратя към phpmyadmin-а все не става и показва грешки ето вижте тази заявка напълно права е и пак грешка:

Code: Select all

$sql5 = mysql_query("UPDATE forum_cats SET title='$title',desc='$desc', active=$act WHERE id = $id") or die (mysql_error());

User avatar
kulov
Потребител
Потребител
Reactions: 0
Posts: 1156
Joined: Sat Apr 03, 2010 1:08 pm
Answers: 133

Post by kulov » Wed Jun 02, 2010 12:35 pm

Може би така

Code: Select all

$sql5 = mysql_query("UPDATE `forum_cats` SET `title` = '$title', `desc` = '$desc', `active` = '$act' WHERE `id` = '$id'") or die (mysql_error());	
А иначе каква грешка ти дава ?

lqbo123
Турист
Турист
Reactions: 0
Posts: 265
Joined: Mon Nov 30, 2009 6:19 pm

Post by lqbo123 » Wed Jun 02, 2010 12:41 pm

стана ама защо какво промени ?

User avatar
kulov
Потребител
Потребител
Reactions: 0
Posts: 1156
Joined: Sat Apr 03, 2010 1:08 pm
Answers: 133

Post by kulov » Wed Jun 02, 2010 12:49 pm

Забележи кавичките.. попринцип когато дефинираш поле, или таблица, това поле/таблица се слага в такива кавички ` поле/таблица `, а когато дефинираш променлива се слага така '$promenliva', в твоя код, ту ги има тези кавички, ту ги няма ..

lqbo123
Турист
Турист
Reactions: 0
Posts: 265
Joined: Mon Nov 30, 2009 6:19 pm

Post by lqbo123 » Wed Jun 02, 2010 12:54 pm

а с кой бутон се правят тези кавички ?

User avatar
kulov
Потребител
Потребител
Reactions: 0
Posts: 1156
Joined: Sat Apr 03, 2010 1:08 pm
Answers: 133

Post by kulov » Wed Jun 02, 2010 12:55 pm

Този, който е преди 1-диницата, който е над tab, и под Escape

Post Reply